Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 10 mai 2019

Taurii sunt sfatuiti sa nu isi bata capul cu probleme marunte care sa ii distraga de la lucrurile cu adevarat importante: o persoana draga are mare nevoie de ei.

de Redactia Observator

la 10.05.2019, 11:38

Vezi și

Taurii sunt sfatuiti sa nu isi bata capul cu probleme marunte care sa ii distraga de la lucrurile cu adevarat importante: o persoana draga are mare nevoie de ei.

Gemenilor li se recomanda sa fie cu bagare de seama in privinta unor persoane nou cunoscute care le-au devenit foarte repede prieteni.

Racii simt o nevoie acuta de afectiune si nu trebuie sa evite sa o ceara. Acesti nativi functioneaza doar cu dragoste si multa caldura.

Nativii Leu se pot bucura de o reintalnire surpriza. Cineva incearca sa isi faca din nou loc in viata lor, iar asta nu le displace deloc.

Fecioarele pot suferi o deceptie sentimentala. Astrele prevad ceva infidelitati, o tradare si multa tensiune pentru acesti nativi.

Balanţele tind sa fie superficiale si poate chiar materialiste, lucru care nu prea le este pe plac partenerului.

Dragi Scorpioni, orice decizie ati lua astazi, faceti exact cum va spune inima si nu luati in calcul recomandarile celor din jur.

O mica discutie de dimineata le poate da peste cap starea de bine a Săgetătorilor, care pot ramane pe ganduri o buna vreme, neintelegand unde gresesc.

Zile bune in dragoste pentru Capricorni. Reusesc sa iasa putin din monotonie si sa dea sanse unei persoane care ii tot curteaza.

Weekend, distractie si o scurta calatorie ii asteapta pe Vărsători astazi. Pot ajunge intr-un loc pe care si-au dorit de mult sa il revada.

Peştii abia asteapta momentul potrivit sa lamureasca o situatie mai delicata cu partenerul de viata, iar astazi sunt mari sanse ca totul sa se termine cu bine.

Iar viata sentimentala a Berbecilor ar putea suferi o schimbare majora. Multi nativi pot pune punct fara cale de intoarcere unei povesti in are au fost foarte implicati,

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 10 mai 2019