Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 11 aprilie 2019

Berbecii ar putea avea parte de o marturisire neasteptata. O persoana pe care o cunosc de ani buni ar putea avea pentru ei sentimente mai profunde decat o prietenie.

de Redactia Observator

la 11.04.2019, 10:42

Vezi și

Berbecii ar putea avea parte de o marturisire neasteptata. O persoana pe care o cunosc de ani buni ar putea avea pentru ei sentimente mai profunde decat o prietenie.

Surprize frumoase ii pot astepta astazi si pe Tauri, mai ales pe nativii singuri. Astrele le recomanda sa dea curs tuturor invitatiilor.

Si Gemenii sunt pusi pe fapte mari in plan sentimental. Pentru multi dintre ei, monotonia intr-o relatie este insuportabila, asa ca sunt in cautare de lucruri noi.

Principala preocupare a nativilor Rac este spiritualitatea astazi. Cauta echilibru si pace cu ei insisi.

Nu atat de bine stau si Leii in dragoste, insa. Ceva, cineva le-a distras atentia de la persoana iubita in ultimele zile, iar aceasta ar putea simti schimbarea imediat.

Fecioarele sunt decise sa elimine din viata lor orice le aduce o stare negativa. Ar putea avea un conflict cu un prieten cu care relatia. nu mai este ca odinioara.

Si Balanţele adopta o atitudine usor radicala astazi. Nu procedeaza insa corect fata de toti cei din jur, riscand astfel sa piarda oameni la care tin.

Scorpionii sunt rasfatati peste masura. Si de partenerul de viata si de cei din familie. Au avut putin de suferit de curand, iar acum cei dragi incearca sa ii protejeze.

Dupa lungi suparari ca nimic nu le iese asa cum isi doresc, soarele ar putea rasari, in sfarsit si pe strada Săgetătorilor, care pot cunoaste o persoana foarte speciala.

Capricornii au gresit cu ceva fata de cel de langa ei, iar acum nu stiu ce sa mai faca sa ii reintre in gratii.

Vărsătorii decid sa se bucure din plin de ce le rezerva prezentul, fara sa mai faca tot felul de planuri de viitor.

Iar pe nativii Peşti ii asteapta planuri de calatorie, o previziune perfecta, pentru ca nu au altceva in cap zilele acestea, decat distractie si relaxare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 11 aprilie 2019