Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 11 februarie 2019

Taurii au parte de o mărturisire care le poate aduce începutul unei frumoase poveşti de dragoste. Nu atât de bine stau Racii în plan sentimental. O persoană de sex opus îi poate face să. calce strâmb.

Vezi și

Taurii au parte de o mărturisire care le poate aduce începutul unei frumoase poveşti de dragoste. Nu atât de bine stau Racii în plan sentimental. O persoană de sex opus îi poate face să. calce strâmb.

Vărsătorii atrag astazi langa ei oameni foarte spirituali, care gandesc lucrurile in profunzime. Daca stiu cum sa le puna in practica, sfaturile acestor oameni vor fi tot ce au nevoie.

Peştii pot incepe saptamana monoton, lipsiti de pofta de viata, insa un telefon sau un primit de la o persoana de care sunt atrasi, le poate aduce o sare de spirit extrem de buna.

Berbecii impart astazi buna dispozitie si voie buna oriunde ajung. Incep saptamana foarte bine, iar asta ii va ajuta atat pe ei cat si pe cei din jur.

O zi plina de trairi intense pentru Tauri. O persoana le marturiseste ca are sentimente profunde pentru ei si pot incepe astfel o frumoasa poveste de dragoste.

Dragi Gemeni, tindeti sa fiti rautaciosi cu persoana iubita si sa exagerati cu reprosurile. Ii puneti pe umeri partenerului lucruri pe care nu le-a facut, numai ca sa iscati un scandal.

Momente de cumpana in relatia Racilor. Acesti nativi pot fi tentati de o persoana de sex opus foarte atragatoare si greu se vor abtine. sa calce stramb.

Atitudinea distanta a persoanei iubite ii poate pune pe ganduri pe Lei, care sa puna la indoiala. loialitatea acesteia. Au impresia ca partenerul le ascunde ceva.

La polul opus stau Fecioarele, nativi care traiesc o poveste de dragoste asa cum si-au imaginat. Iar daca vorbim de nativii singuri, astrele spun ca fericirea acestora e mai aproape decat cred.

Nativii Balanţă sunt tentati sa arunce vina pe partenerul de viata pentru greselile lor. Ar face mai bine sa fie asumati si sa isi recunoasca greselile.

Scorpionii decid sa elimine din viata lor o persoana toxica, cineva ca le tot pune bete in roate si ii descurajeaza la orice pas.

Viata sentimentala a Săgetătorilor pare ca intra pe un fagas mai linistit. Au trecut prin ape cam tulburi in ultimele zile, asa ca macar cateva momente de pace cu partenerul sunt ca o gura de aer.

Capricornii fac ce fac si pica in tentatie. O veche poveste de dragoste le da batai de cap si oricat ar incerca, parca nu pot pune odata punct relatiei nocive.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 11 februarie 2019