Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 12 februarie 2019

O zi plina de coincidente si surprize placute pentru Vărsători. Ziua poate nu incepe intr-un mod foarte optimist, insa seara cu siguranta le va aduce altceva.

de Redactia Observator

la 12.02.2019, 10:45

Vezi și

O zi plina de coincidente si surprize placute pentru Vărsători. Ziua poate nu incepe intr-un mod foarte optimist, insa seara cu siguranta le va aduce altceva.

Peştii sunt tentati sa flirteze cu cineva nou cunoscut sau poate chiar cu un coleg de munca. Ar face bine sa acorde ceva mai multa atentie, daca nu vor sa starneasca gelozia partenerului.

Berbecii pot avea ceva nemultumiri legate de comportamentul persoanei iubite fata de ei. Au impresia ca partenerul ii trateaza prea rece de cateva zile.

Taurii, in schimb stau excelent la capitolul dragoste. O chimie perfecta se poate naste intre ei si o persoana de sex opus foarte atragatoare.

Gemenii se pot confrunta cu situatie in care sa fie orbiti de gelozie si sa faca un gest necugetat in fata mai multor persoane.

Nici Racii nu sunt feriti de sagetile lui Cupidon. Acesti nativi se pot reindragosti de o persoana pe care sa o vada cu alti ochi acum decat inainte.

Un sentiment de nostalgie poate pune stapanire pe Lei. Simt nevoia sa multumeasca unei persoane dragi pentru momente unice petrecute alaturi de aceasta.

Nativii Fecioară sunt ca un butoi cu pulbere astazi. Isi pot iesi din minti la cel ami mic gest nepotrivit al cuiva din jur si sunt gata sa starneasca un scandal la orice pas.

Balanţele se numara printre norocosii horoscopului astazi. Relatia lor incepe sa se consolideze, iar ei sa capete tot mai multa incredere in partener.

Scorpionii simt nevoia sa isi ceara iertare in fata cuiva fata de care au gresit. O fac cam cu jumatate de gura, sunt prea orgoliosi sa isi puna sentimentele pe tava cu totul.

Săgetătorii astazi cauta in permanenta compania partenerului de viata. Se simt cu musca pe caciula cu ceva si vor sa il aiba aproape pentru a nu ii da de banuit.

Capricornii decid sa faca o schimbare radicala in viata de cuplu. Simt nevoia de o directia mai clara in viata lor sentimentala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 12 februarie 2019