Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 14 martie 2019

Peştii simt astazi nevoia de rasfat si de afectiune, o atitudine de altfel pozitiva, o stare care ii incarca cu sentimente dintre cele mai bune.

de Redactia Observator

la 14.03.2019, 10:56

Vezi și

Peştii simt astazi nevoia de rasfat si de afectiune, o atitudine de altfel pozitiva, o stare care ii incarca cu sentimente dintre cele mai bune.

Berbecii ar putea fi nevoiti sa dea explicatii in fata unei persoane dragi. Daca ati gresit, ati face bine sa recunoasteti asta.

Taurii sunt astazi umarul de sprijin al unui prieten drag intr-o problema pentru care doar ei pot avea rezolvare.

Gemenii ar putea afla un secret despre persoana iubita ori despre un prieten drag, in fata caruia sa nu stie cum sa reactioneze. Astrele va indeamna la calm si rabdare pana va convingeti de cele auzite.

Racii si-ar putea arata slabiciunile in fata cuiva. poate chiar sa faca niste dezvaluiri unei persoane. nu tocmai de incredere.

Leii si-au cam neglijat relatia de cuplu in ultima vreme si incearca acum sa gaseasca tot felul de metode pentru a restabili armonia in cuplu.

Fecioarele vor cu tot pretul sa se indragosteasca, insa pretul platit ar putea fi cam mare, pentru c ainvestesc sentimente intr-o persoana care nu le impartaseste afectiunea.

Nativii Balanţă au o curiozitate iesita din comun si vor tot timpul sa se implice in cat mai multe lucruri, iar astazi e o zi foarte buna sa dedice timp dezvoltarii lor.

Ar putea suna clopote de nunta pentru Scorpioni. Astrele prevad o casatorie pentru o parte dintre nativi, insa nici cei singuri nu sunt neglijati de Cupidon.

Săgetătorii le creeaza celor din jur o stare de confuzie, aproape ca nu isi da nimeni seama de intentiile lor, iar asta le este in avantaj.

Capricornii sunt hotarati sa isi provoace partenerul de viata la o discutie, dupa niste zile cam. ciudate intre ei doi. Intuitia lor le spune ca li se ascunde ceva.

Daca nu ar mai fi atat de sceptici, Vărsătorilor le-ar fi de doua ori mai usor in relatiile cu ceilalti. Sunt cu garda sus la orice pas, iar asta poate deveni putin obositor pentru ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 14 martie 2019