Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 15 ianuarie 2019. Peştii au parte de o intalnire romantică

Capricornii nu isi mai incap in piele de atat de multa fericire. Sunt indragostiti pana peste cap si traiesc o poveste de dragoste ca in filme.

Vezi și

Capricornii nu isi mai incap in piele de atat de multa fericire. Sunt indragostiti pana peste cap si traiesc o poveste de dragoste ca in filme.

Vărsătorilor li se poate parea dubios comportamentul persoanei iubite. Astrele ii sfatuiesc sa aiba rabdare inainte de a deschide o discutie.

Peştii au parte de o intalnire cu o persoana draga cu care nu s-au vazut de mult timp. Seara ii va gasi depanand amintiri.

Berbecii asteapta cu sufletul la gura o veste care le-ar putea schimba viata. Noutatile sunt legate de sanatate, spun astrele.

Chiar daca ziua incepe monoton pentru Tauri, nu se va si termina la fel. O iesire in doi, poate chiar si un cadou din partea persoanei iubite le va readuce bunastarea.

Suferintele in dragoste nu ocolesc pe nimeni, asa ca nici voi, dragi nativi Gemeni, nu sunteti feriti. Un gest nepotrivit sau chiar o despartire va va umple inima de tristete.

Racii sunt egoisitii zodiacului astazi. Se pun pe primul loc, urmaresc doar binele lor, parca ar vrea sa dea o lectie cuiva care i-a neglijat in ultima vreme.

Nu acelasi lucru il putem spune despre Lei. Acesti nativi se dedica trup si suflet persoanei iubite in aceasta zi si ar face totul pentru binele relatiei.

Nativii Fecioară ar putea descoperi ca un prieten pe care il credeau de nadejde le cam poarta sambetele. Ar face bine sa rupa cu totul legatura cu aceasta persoana, pentru bunastarea lor.

Nativilor Balanţă li se recomanda sa acorde putin mai multa atentie partenerului. Iesirile dese cu prietenii il fac sa isi neglijeze relatia.

Este o zi a deciziilor in viata personala pentru Scorpioni. Sunt sfatuiti sa dea dovada de mai multa responsabilitate si atentie in relatiile cu cei dragi.

Săgetătorii pot fi placut surprinsi de persoana iubita. Relatia lor s-a cam racit in ultima vreme, iar azi e o zi perfecta pentru a intari legatura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 15 ianuarie 2019. Peştii au parte de o intalnire romantică