Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul Dragostei, 16 decembrie 2018

Capricornii simt ceva in neregula cu partenerul de viata. Acesta din urma a cam uitat niste promisiuni, lucru ce ridica mari semne de intrebare.

de Redactia Observator

la 16.01.2019 , 08:41

Capricornii simt ceva in neregula cu partenerul de viata. Acesta din urma a cam uitat niste promisiuni, lucru ce ridica mari semne de intrebare.

Vin vesti bune din multe directii pentru Vărsători. Lamuresc in sfarsit o situatie delicata cu persoana iubita, iar asta le reda increderea in povestea lor de dragoste.

Peştii sunt dezamagiti ca au acordat a doua sansa unei persoane. Le-a fost tradata increderea si simt nevoia sa se izoleze putin de ceilalti.

Vezi și

O zi plina de surprize pentru Berbeci. Sunt rasfatati de persoana iubita dar si de catre cei din familie si debordeaza de energie pozitiva.

Taurii pot fi surprinsi de o marturisire neasteptata din partea cuiva din cercul lor de prieteni. Sunt surprinsi sa afle ca au frant inimi acolo unde credeau ca este doar o prietenie.

Gemenii simt ca nevoia lor de atentie si afectiune nu mai este satisfacuta. S-a petrecut o racire intre ei si partener si devin tot mai hotarati sa puna capat povestii.

Racii se bucura de o zi linistita in plan sentimental, chiar este posibil sa planuiasca un weekend in doi, undeva departe de casa.

Leii pot avea ceva discutii cu partenerul, din cauza unei pasiuni a lor. Acorda mult timp acestui hobby, iar persoana iubita se simte neglijata.

Dragi Fecioare, nu puneti la suflet ironiile si rautatile auzite in jur. Cineva ia in ras planurile voastre de viitor, insa voi stiti cel mai bine de ce sunteti capabili.

Nativii Balanţă isi iau inima in dinti si initiaza o invitatie de care s-au temut pana acum, din cauza incertitudinii. Astrele spun ca e o decizie buna, sansele sa primiti un DA hotarat sunt mari.

Scorpionii isi pot da seama ca niste sentimente pe care le credeau pierdute. ii rascolesc inca. O poveste de iubire din trecut poate reveni in viata lor.

Daca ies din zona de confort, Săgetătorii isi pot descoperi o pasiune la care sa nu mai vrea sa renunte. Au lasat deoparte hobby-urile in ultima vreme si este un moment bun sa se intoarca la ele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 16 decembrie 2018