Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul Dragostei, 17 ianuarie 2019

Capricornii parca ii cauta nod in papura partenerului la fiecare gest. Incercati sa fiti mai relaxati si mai toleranti cu persoana iubita, pentru armonia relatiei.

de Redactia Observator

la 17.01.2019 , 10:30

Capricornii parca ii cauta nod in papura partenerului la fiecare gest. Incercati sa fiti mai relaxati si mai toleranti cu persoana iubita, pentru armonia relatiei.

Vărsătorii pot face o scurta calatorie, unde sa revada o persoana draga, cu care nu s-au intalnit de multa vreme. Revederea le va umple sufletul de fericire.

Peştii pot simti o umbra de egoism din partea persoanei iubite, pot avea chiar impresia ca aceasta incearca sa ii manipuleze, asa ca se vor distanta de partener.

Vezi și

Berbecii sunt sfatuiti sa renunte astazi la orgolii si sa faca tot posibilul sa pastreze o atmosfera pacifista si relaxata.

Un telefon primit in jurul diminetii le poate starni Taurilor un sentiment profund de nostalgie. Li se face foarte dor de cineva dupa care au suspinat indelung.

Gemenii sunt pusi pe surprize astazi. Vor organiza un eveniment, o petrecere pentru cineva drag, supriza la care vor avea multi complici.

Racii decid sa ii raspunda persoanei iubite cu aceeasi moneda. Fie ca sunt tratati fumos sau mai putin placut, vor adopta exact acelasi comportament, poate chiar se vor razbuna pe partener.

Nativi Leu care sunt in cautarea unui partener ar face bine sa se uite mai atent in jurul lor, pentru ca sagetile lui Cupidon ar putea fi mai aproape decat cred.

Iubirea pare sa fie cel mai favorizat plan al zilei pentru Fecioare. Acesti nativi au parte de clipe cu multa incarcatura emotionala si sunt rasfatati de persoana iubita.

Nativii Balanţă oscileaza intre a da inca o sansa cuiva care le-a gresit si a elimina aceasta persoana toxica din viata lor. Nu sunt prea siguri de sentimentele lor, asa ca astrele le recomanda o pauza.

Scorpionii se bucura de toata atentia celor din jur si sunt sufletul oricarui loc in care ajung astazi. O reusita recenta ii plaseaza in centrul atentiei si se bucura din plin de asta.

Este o zi a deciziilor in plan sentimental pentru Săgetători. Chiar daca vor avea de suferit, sunt nevoiti sa faca o alegere grea, dar sanatoasa pe viitor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 17 ianuarie 2019