Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 17 iunie 2019

Ochii nu mint, iar asta o vor pe pielea lor Gemenii. Acesti nativi incearca sa isi ascunda sentimentele fata de o persoana, insa se dau de gol usor.

de Redactia Observator

la 17.06.2019, 10:49

Vezi și

Ochii nu mint, iar asta o vor pe pielea lor Gemenii. Acesti nativi incearca sa isi ascunda sentimentele fata de o persoana, insa se dau de gol usor.

Racii dau dovada de spirit de sacrificiu. Ajuta o persoana draga care are mare nevoie de sprijinul lor iar binele le va fi intors inzecit.

Monotonia ii oboseste psihic pe nativii Leu. Asa ca, odata instalata in relatia de cuplu, lucrurile incep sa ia o turnura. nefericita.

Lipsa de interes a persoanei iubite ii poate deranja pe nativii Fecioară care pot lua o decizie radicala. Poate fi vorba chiar de o despartire.

Balanţele pot trai un moment decisiv in plan sentimental. Relatia lor poate ajunge la un nou nivel si pot bate clopote de nunta.

Scorpionii invata din greselile trecutului. Pot fi pusi intr-o situatie complicata, unde sa se surprinda pe ei insisi cu felul de a actiona.

Săgetătorii sunt cam pretentionsi, cam morocanosi si tind sa ceara prea mult partenerului. Putina empatie le-ar tine relatia pe linia de plutire.

Nativii Capricorn sunt extrem de autoritari si cer sa primeasca tot ceea ce vor pe loc. Un astfel de comportament i-ar putea pune pe fuga pe ceilalti.

Vesti excelente in dragoste pentru Vărsători, in special pentru cei ce tanjesc dupa o poveste de dragoste. Ziua s-ar putea incheia cu o surpriza uriasa.

Peştii simt nevoia de putina adrenalina in relatia de cuplu, asa ca pot isca voit niste discutii aprinse cu persoana iubita, care sa nu se termine deloc bine.

Berbecii fac ce fac si complica mereu lucrurile in relatia lor. Nevoia de situatii palpitante este pentru ei mai mare decat cea de liniste sufleteasca.

Taurii sunt victime sigure ale lui Cupidon astazi, insa de data aceasta sagetile merg si in cealata directie, asa ca, se poate naste o frumoasa idila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 17 iunie 2019