Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 18 iulie 2019

Racii sunt perfectionisti si nu accepta cea mai mica greseala nici din partea celorlalti, lucru ce le-ar putea aduce ceva critici.

de Redactia Observator

la 18.07.2019, 11:04

Vezi și

Racii sunt perfectionisti si nu accepta cea mai mica greseala nici din partea celorlalti, lucru ce le-ar putea aduce ceva critici.

Nativii Leu, dupa o perioada mai tumultoasa in relatia lor, simt ca lucrurile incep sa se indrepte. Este nevoie, insa, de multa rabdare.

Fecioarele pot fi dezamagite de un prieten drag in care si-au pus toata increderea, insa. s-a dovedit a fi altfel decat credeau.

Balanţele devin geloase si posesive acolo unde simt ca le este amenintat locul si nu se dau in laturi de la a arata asta.

Vesti mai bune pentru Scorpioni in dragoste. Dupa o perioada mai sumbra in plan amoros, pare ca iese soarele.

Săgetătorii sunt cam pesimisti si parca se impiedica si de un fir de praf. Putin mai multa pofta de viata, daca vreti sa indreptati o situatie.

Dragi Capricorni, nu tot ce ati planificat astazi va fi dus la bun sfarsit, mai ales ca poate interveni o schimbare e planuri.

Vărsătorii au parte si de bucurii si de lucruri mai putin placute in egala masura. Foarte importanta astazi e comunicarea cu partenerul.

Peştii ar putea decide, in sfarsit, sa poarte o discutie cat se poate de sincera cu partenerul, in care sa ii faca niste marturisiri cam dureroase.

Berbecii nu stiu ce sa mai faca sa ii reintre in gratii persoanei iubite, dupa ce au gresit cu niste promisiuni neonorate.

Taurii pot intalni total intamplator un om cu totul special si demn de toata increderea din lume.

Gemenii incep sa devina mai stabili in dragoste, mai chibzuiti, mai seriosi. Nu este exclus sa se gandeasca la pasul cel mare chiar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 18 iulie 2019