Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 18 iunie 2019

Pe Gemeni ii poate astepta o calatorie in care sa se relaxeze mai bine ca niciodata si sa lase in spate toata rutina si energia negativa.

de Redactia Observator

la 18.06.2019, 10:46

Vezi și

Pe Gemeni ii poate astepta o calatorie in care sa se relaxeze mai bine ca niciodata si sa lase in spate toata rutina si energia negativa.

Racii pot fi in centrul atentiei. O schimbare majora in viata lor ii pune in prim plan si se bucura de toata atentia celor din jur.

Leii pot insela increderea unui prieten drag. Nu este totul pierdut insa, daca stiti sa aratati ca va pare rau.

Fecioarele lucreaza la imbogatirea sufleteasca. Vor sa se dezvolte spiritual prin tot felul de activitati la care nu credeau ca vor apela.

Nervi intinsi la maxim pentru Balanţe. Acesti nativi pot fi scosi din minti de catre o persoana care ii preseaza sa faca ceva.

Scorpionilor s-ar putea sa le fuga ochii dupa cineva cam nepotrivit si sa isi dedice toata atentia acestei persoane.

Săgetătorii sunt sfatuiti sa isi acorde cateva clipe de rasfat, binemeritate dupa o perioada cam stresanta la serviciu.

Capricornii pot fi astazi cei mai critici nativi. Gasesc defecte oricui, in orice situatie, nimic nu le convine si au o atitudine superioara.

La polul opus, Vărsătorii sunt cei la care apeleaza toata lumea pentru sfaturi bune, pentru un umar de sprijin.

Peştii tind sa fie indiferenti si reci cu persoanele dragi. Parca vor sa dea o lectie cuiva, fara sa adreseze vreun cuvant.

Dragi Berbeci , evitati conflictele si disputele de orice fel cu cei apropiati, pentru ca v-ati putea alege cu reprosuri si etichete nemeritate.

Iar pentru Tauri, lucrurile in dragoste merg foarte bine. Cu putina comunicare si calm din partea lor, relatia cu partenerul ar putea trece la un alt nivel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 18 iunie 2019