Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 22 mai 2019

Zile foarte bune pentru a cunoaste oameni noi, a explora locuri necunoscute si a trai tot felul de experiente pentru nativii Gemeni!

de Redactia Observator

la 22.05.2019, 09:03

Vezi și

Zile foarte bune pentru a cunoaste oameni noi, a explora locuri necunoscute si a trai tot felul de experiente pentru nativii Gemeni!

Racii, in schimb, nu au o zi foarte buna, ci una incarcata de tensiuni si situatii mai putin placute, in care sunt sfatuiti sa isi pastreze calmul cat de mult pot.

Nativii Leu pot trai o cumpana astazi, o situatie in care sa gaseasca raspunsuri la multe intrebari care ii macinau in ultima vreme.

Fecioarele se pot bucura de un gest impresionant din partea unei persoane la care nu se asteptau, insa care le va umple sufletul de fericire.

Balanţele putem spune ca radiaza! Planul personal merge ca pe roate, relatia cu persoana iubita parca nu a fost vreodata mai buna, iar planurile marete de viitor ar putea bate la usa.

O zi a deciziilor importante pentru Scorpioni. Vorbim de un drum nou in relatia cu partenerul si se intrevad planuri mult mai serioase pentru viata in doi.

Săgetătorii sunt cu capul in nori de dimineata, parca nu reusesc sa isi ia gandul de la o persoana despre care nu stiu nimic, dar care ii intriga.

Capricornii sunt sfatuiti sa evite cat pot expunerea astazi. Nu stau prea bine la capitolul comunicare si ar putea spune lucruri pe care sa le regrete mai tarziu.

Vărsătorii asteapta cu sufletul la gura o veste din partea unui apropiat, o noutate de care se si tem dar ii si bucura totodata.

Peştii parca intra intr-o stare de melancolie, nostalgie, invart o situatie pe toate partile si se gandesc cum ar fi mai bine sa procedeze.

Situatii neasteptate ii asteapta pe Berbeci. Acesti nativi pot avea nevoie de ajutorul apropiatilor, dar, mare atentie, nu toate indemnurile primite sunt si cele mai potrivite.

Taurii decid sa renunte putin la control si sa dea frau liber unor sentimente, fara sa ii mai preocupe urmarile, iar asta e o decizie foarte buna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 22 mai 2019