Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 23 mai 2019

Berbecii ar face bine sa isi vada si de sanatate, conform astrologilor, pentru ca stresul si eforturile recente incep sa isi spuna cuvantul.

de Redactia Observator

la 23.05.2019, 08:48

Vezi și

Berbecii ar face bine sa isi vada si de sanatate, pentru ca stresul si eforturile recente incep sa isi spuna cuvantul.

Dragostea pluteste astazi in aur pentru Tauri! Nativii care au deja o relatie ar putea trece la urmatorul pas dar nici cei singuri nu sunt neglijati de Cupidon.

Gemenii parca au parte de o zi prea linitita fata de cum sunt ei obisnuiti. Ceva li se pare suspect si ar putea fi linistea dinaintea unei furtuni.

Nativii Rac sunt sfatuiti sa fie mai rabdatori cu cei din jur, pentru ca au devenit foarte aspri cu cei iubiti, iar asta le poate distruge relatiile.

Urcusuri si coborasuri in dragoste pentru Lei. Relatia lor sta pe un nor linistit, insa riscul de furtuna este oricand gata sa apara.

O veste uriasa i-ar putea bucura pe nativii Fecioară. Este vorba de o reusita foarte mare, un succes pe care l-au asteptat foarte multa vreme.

Balanţele sunt sfatuite sa dea mai multa importanta detaliilor, gesturilor in diverse discutii pe care le poarta astazi, pentru ca acestea tradeaza cel mai bine intentiile celor din jur.

Scorpionii ar putea fi pusi in fata unei alegeri foarte dificile astazi. Putem vorbi chiar de un triunghi amoros.

Nativii Săgetător se bucura de cateva zile linistite in plan sentimental, parca lucrurile incep sa se aseze, insa nu stim pentru cat de mult timp.

O schimbare de planuri de ultim moment le da ziua peste cap Capricornilor, insa se pot trezi intr-o situatie care sa nu le displaca deloc.

Vărsătorii se pot grabi cu o decizie, cu o discutie, cu un plan, lasandu-se dusi de val. Astrele va recomanda putin mai multa responsabilitate.

Peştii pot fi coplesiti de prezenta unei persoane in viata lor, incat sa ajunga sa o evite desi nu isi doresc asta. Poate fi vorba si de cineva din trecutul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 23 mai 2019