Antena Meniu Search
x

Zodiacul dragostei, 23 octombrie 2018. Săgetătorilor li se aprind călcâiele

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018. Suferința din dragoste va lua sfârșit. E timpul pentru un nou început, cu iubire și încredere în viitor.

Vezi și

Horoscopul dragostei 23 octombrie 2018. Suferința din dragoste va lua sfârșit. E timpul pentru un nou început, cu iubire și încredere în viitor.

Berbecii au mari șanse să facă astăzi o schimbare radicală în plan sentimental. Fie e vorba de a pune capăt unei relații, fie își iau inima în dinți și își mărturisesc sentimentele în fața cuiva.

Unele lucruri nu merg chiar așa cum ar fi trebuit pentru Tauri, dar decid să facă în continuare sacrificii în viața de cuplu.

Le merge ca pe roate Gemenilor în plan profesional, dar armonia în cuplu cam scârțâie. Au depus mult efort pentru lucrurile materiale în ultima vreme și au pus relația amoroasă pe planul doi.

Racii e posibil să audă astăzi niște bârfe, zvonuri despre persoana iubită, care să îi dezamăgească. Sunt sfătuiți să analizeze bine situația înainte de a lua atitudine.

Leii se confruntă cu ceva probleme de sănătate. Eforturile din ultima vreme le-au cam epuizat bateriile și au mare nevoie de odihnă dacă vor să dea randament.

Nativii fecioară sunt norocoșii zilei în dragoste. Cei care au suferit îndelung după afecțiune, au toate șansele să își găsească de azi alinarea în brațele cuiva drag.

Balanţele încep ziua cu zâmbetul pe buze. Astrele prevăd o împăcare cu o persoană foarte dragă cu care s-au certat și care le-a lipsit foarte mult.

Scorpion trăiesc astăzi o dezamăgire. Au depus mult efort pentru a-i intra în grații cuiva drag, însă încercările se dovedesc a fi, fără succes. 

Săgetătorilor le iese în cale o persoană care îi intrigă. Li se cam aprind călcâiele după cineva și, ca de obicei, se avântă cu capul înainte fără să stea prea mult pe gânduri.

Dacă aveau impresia că nu va mai ieși soarele pe strada lor, iată că astrele le rezervă azi mari surprize Capricornilor. Trebuie doar să iasă puțin din rutină, să cunoască oameni noi.

Vărsătorii ies astăzi în evidență prin cele mai mici gesturi. Au o energie care atrage ca un magnet oamenii din jur și care le poate aduce beneficii.

Se anunță distracție mare pentru Peşti, chiar dacă suntem în toiul săptămânii. Pot lua parte la un eveniment in jurul serii, unde vor fi sufletul petrecerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul dragostei, 23 octombrie 2018. Săgetătorilor li se aprind călcâiele