Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 24 aprilie 2019

Dragi Tauri, cateodata este mai bine sa cedati in discutiile cu partenerul, chiar daca aveti dreptate. Intelepciunea castiga mereu mai multe decat orgoliul.

de Redactia Observator

la 24.04.2019, 12:53

Vezi și

Dragi Tauri, cateodata este mai bine sa cedati in discutiile cu partenerul, chiar daca aveti dreptate. Intelepciunea castiga mereu mai multe decat orgoliul.

Gemenii nu au mai avut de multa vreme atat de mult noroc in dragoste. Astrele prevad o perioada plina de armonie si implinire sufleteasca langa o persoana foarte speciala.

Nativii Rac pot avea astazi parte de o lectie importanta. Se pot vedea nevoiti sa lupte pentru persoana iubita, iar cel mai important lucru va fi cum vor alege sa o faca, cu ce arme.

Dragi Lei, aveti tendinta de a va grabi si de a lua decizii pripite in ce priveste relatia cu cineva din familie. Cautati adevarul, inainte de a actiona dupa cele auzite.

Pe Fecioare le macina o curiozitate, o intriga. ceva despre o persoana cunoscuta de curand. Nu au curaj inca sa intre in vorba cu ea, asa ca o vor urmari de la distanta.

In loc sa lase in spate amintirile neplacute din trecut, Balanţele intorc o poveste incheiata. pe toate partile si au regrete, crezand ca nu au luptat suficient pentru acea persoana.

Scorpionii simt nevoia de adevar si de stabilitate in relatia lor de cuplu, asa ca o discutie ferma despre viitorul povestii lor de dragoste nu este exclusa.

Săgetătorii pot trai o stare de confuzie, pentru ca nu prea inteleg semnalele transmise de o persoana. Ba flirteaza cu ei, ba ii ignora

Capricornii nu traiesc cea mai fericita perioada a vietii lor, din cauza unei dezamagiri in dragoste, insa au mare noroc sa aiba alaturi oameni care sa le spuna mereu o vorba buna.

Vărsătorii pot ajunge intr-un mic bucluc, intr-o incurcatura amoroasa, insa fac ei ce fac si ies nesifonati din asta.

Nativii Peşti trebuie sa lase totul deoparte si sa puna viata de cuplu pe primul plan, asta daca nu doresc sa piarda un om valoros.

Berbecii ar face bine sa evite deciziile importante astazi, mai ales daca vorbim de cele din viata sentimentala. Mai bine lasati sa treaca de la sine perioada rece din cuplu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 24 aprilie 2019