Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 24 iunie 2019

Astazi Racii vor fi prea prinsi cu obligatiile familiale si nu vor sesiza ca persoana iubita are nevoie de atentie. Leii pot trece peste o neintelegere cu partenerul de viata si vor lasa lucrurile sa decurga, frumos, si de ce nu…sa se gandeasca la casatorie.

de Redactia Observator

la 24.06.2019, 10:22

Vezi și

Astazi Racii vor fi prea prinsi cu obligatiile familiale si nu vor sesiza ca persoana iubita are nevoie de atentie. Leii pot trece peste o neintelegere cu partenerul de viata si vor lasa lucrurile sa decurga, frumos, si de ce nu…sa se gandeasca la casatorie.

Pentru Fecioare se pot repara multe lucruri care tin de viata de cuplu si de comunicare, iar acest fapt le va da o stare de bine.

Nativii zodiei Balanta vor realiza unde au gresit si doar asa pot evita toate capcanele sentimentale.

Dragi Scorpioni e cineva care incearca din rasputeti sa va vrajeasca, sa va cucereasca, folosind intreg ansamblul de seductie.

Se pare ca Sagetatorii au tinut cont de sfatul astrologului,de a nu amesteca problemele de serviciu cu cele personale, iar acum relatia sentimentala este mult mai armonioasa.

Capricornii vor putea trai o poveste de dragoste care se va scrie de la sine. Mai ales ca astrele sunt de partea lor din punct de vedere sentimental.

Dragi Varsatori pareti mult mai pregatiti sufleteste pentru o relatie de cuplu, iar daca sunteti deja casatoriti o sa va fie si mai bine.

Pestii vor scapa de acel "ghimpe" din suflet daca o sa fie sinceri cu aceea persoana care ii va intriga din cine stie ce motiv.

Se pare ca nativii zodiei Berbec vor primiti astazi o atentie speciala, vor fi invitati la o cina romantica, sau intr-un in alt colt de tara.

Si Taurii vor avea parte de o surpriza placuta din partea unei persoane apropiate si vor primi niste cadouri pe masura.

Iar Gemenii vor avea parte de o zi minunată. Vor face o scurtă calatorie alături de persoana iubită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 24 iunie 2019