Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 25 aprilie 2019

Taurii pot primi o veste colosala legata de cineva din familie, care sa le umple sufletul de bucurie. De asemenea, se intrevad ceva planuri de calatorie.

de Redactia Observator

la 25.04.2019, 10:33

Vezi și

Taurii pot primi o veste colosala legata de cineva din familie, care sa le umple sufletul de bucurie. De asemenea, se intrevad ceva planuri de calatorie.

Dragi Gemeni, va puteti indrepta toata atentia asupra unui hobby care va place la nebunie, astfel incat sa nu mai vedeti nimic altceva in jur.

Racii tanjesc dupa ceva schimbari in viata lor. Schimbari in ce priveste propria persoana dar poate. si in plan sentimental.

Mare atentie, dragi nativi Leu, pentru ca persoana iubita va poate supune la niste. teste de fidelitate care v-ar putea baga in bucluc.

Fericirea le bate la usa Fecioarelor. Pentru acesti nativi, soarele parca straluceste acum mai mult ca niciodata.

Balanţele, in schimb pot avea parte de o mare dezamagire. O persoana in care aveau incredere oarba se poate dovedi a fi una. de tinut la distanta.

Scorpionii parca traiesc zilele acestea pentru aventura si adrenalina. Trec printr-o perioada de autocunoastere.

Săgetătorii se pot confrunta cu un soi de rivalitate tacita ori cu o persoana din familie ori cu un prieten foarte apropiat.

Problemele din plan profesional, dragi Capricorni, trebuie lasate la serviciu! Nu ii incarcati pe cei de acasa cu greutatile intampinate la locul de munca.

Vărsătorii pot afla astazi raspunsuri la niste intrebari care ii macina de ceva vreme, iar asta sa fie o adevarata eliberare dintr-o situatie tensionata.

Pentru Peşti astrele prevad debutul unei noi etape. O noua relatie amoroasa, inceperea unei relatii frumoase de prietenie, o legatura din are au multe de castigat.

Berbecii au parte de ajutor neconditionat intr-o incurcatura in care au intrat. chiar din partea unor persoane la care nu se asteptau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 25 aprilie 2019