Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 25 decembrie 2018. Săgetătorii primesc un cadou special

Vărsătorii nu prea au chef de petrecere şi aglomeraţie, ci preferă compania partenerului de viaţă, a prietenilor apropiaţi sau a rudelor. Iar Săgetătorii se vor comporta ca nişte adolescenţi îndrăgostiţi după ce partenerul de viaţă le va face o surpriză.

de Redactia Observator

la 25.12.2018 , 08:15

Vărsătorii nu prea au chef de petrecere şi aglomeraţie, ci preferă compania partenerului de viaţă, a prietenilor apropiaţi sau a rudelor. Iar Săgetătorii se vor comporta ca nişte adolescenţi îndrăgostiţi după ce partenerul de viaţă le va face o surpriză.

Vor primi un cadou la care au visat de multă vreme.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2018 Berbec

Vezi și

În viaţa Berbecilor o să revină o persoană care şi-a dat seama că a greşit cu ceva, iar astrele anunţă o împăcare şi de ce nu o continuare a relaţiei.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2018 Taur

Taurii sunt binedispuşi şi atrag cu uşurinţă simpatia celor din jur. Până la lăsarea serii vor reuşi să îşi facă nişte prieteni noi.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2018 Gemeni

Gemenii îşi vor da întâlnire cu prietenii, poate vor desfăşura o activitate de timp liber şi vor petrece mare parte din timp împreună.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2018 Rac

Racii s-ar putea întâlni cu o veche iubire. Dacă sunt implicaţi într-o relaţie, ar fi bine să se ascundă şi în gaură de şarpe. Nu trebuie să-şi complice existenţa.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2018 Leu

O zi de Marţi perfectă se anunţă pentru Lei. Astăzi familia va fi în centrul atenţiei lor. Se vor întâlni cu cei dragi, poate vor organiza o mică petrecere unde vor fi înconjuraţi de oamenii pe care îi iubesc.

Horoscop dragoste 24 decembrie 2018 Fecioară

Şi Fecioarele se vor simţi extraordinar astăzi în compania prietenilor. Fie că vor ieşi în oras, fie că vor petrece o seară liniştită, compania lor este tot ce aveau nevoie.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2018 Balanţă

Nativii zodiei Balanţă se vor lăsa ghidaţi de sentimente astăzi. Pun suflet în toate activităţile şi parcă toate le ies mai bine cu puţină dragoste.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2018 Scorpion

Şi Scorpionii îşi vor dedica ziua de Marţi lucrurilor frumoase, luminoase, iar iubirea pare a fi principala lor preocupare.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2018 Săgetător

Iar Săgetătorii se vor comporta ca nişte adolescenţi îndrăgostiţi după ce partenerul de viaţă le va face o surpriză. Vor primi un cadou la care au visat de multă vreme.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2018 Capricorn

Capricornii trebuie să facă o alegere dificilă. Ca să nu regrete mai apoi ar fi bine să ceară sfatul persoanei iubite.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2018 Vărsător

Vărsătorii nu prea au chef de petrecere şi aglomeraţie, ci preferă compania partenerului de viaţă, a prietenilor apropiaţi sau a rudelor.

Horoscop dragoste 25 decembrie 2018 Peşti

Pentru Peşti se anunţă o nouă idilă la orizont şi se pregătesc de o escapadă la munte pentru a mai uita de oboseală şi de alte greutăţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 25 decembrie 2018. Săgetătorii primesc un cadou special