Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 25 martie 2019

Inceput de saptamana delicat in plan amoros pentru Berbeci. Din cauza lipsei de comunicare, relatia cu jumatatea lor poate trece prin momente grele.

de Redactia Observator

la 25.03.2019, 09:10

Vezi și

Inceput de saptamana delicat in plan amoros pentru Berbeci. Din cauza lipsei de comunicare, relatia cu jumatatea lor poate trece prin momente grele.

Ziua poate nu incepe excelent pentru Taurii, insa, daca pun piciorul in prag si aleg sa se mai si relaxeze alaturi de persoana iubita, seara se poate incheia minunat.

Gemenii primesc tot felul de semnale din partea unei persoana foarte atragatoare, incat nu stiu ce sa creada. Ba flirteaza cu ei, ba nu ii baga in seama, le transmite o stare de confuzie.

Racii trebuie sa invete sa vorbeasca mai putin si sa asculte mai mult, pentru ca au gresit cu ceva fata de persoana iubita, iar incercarea de a scapa de consecinte nu le iese.

Leii simt ca ceva nu e in regula in relatia cu persoana iubita. Pot simti o racire si chiar au impresia ca partenerul le ascunde ceva.

Dragi Fecioare, chiar daca simtiti nevoia urgenta de a dezbate un aspect important in relatia voastra, astrele va recomanda sa nu o faceti astazi, pentru ca nu e o zi favorabila discutiilor intime.

Norocosii zilei sunt nativii Balanţă care se bucura de un inceput de poveste de dragoste cum nu credeau ca ar fi atat de norocosi sa traiasca.

Surprize placute astazi pentru Scorpioni. Ar putea relua legatura cu oameni cu care au racit relatiile si de care le era foarte dor.

Săgetători, in schimb, pot afla un secret despre partenerul lor de viata, care sa ii faca sa puna punct relatiei, fara niciun gand de intoarcere.

Inainte de a da o sansa cuiva, Capricornii sunt sfatuiti sa stea putin de vorba cu ei insisi, pentru a-si da seama daca nu cmva vor sa scape de o dezamagire in dragoste folosindu-se de altcineva.

O iesire in oras sau o discutie cu un prieten drag se poate lasa cu hohote de ras pentru Vărsători care aveau mare nevoie ca cineva sa le ridice putin moralul.

Peştii sunt victimele lui Cupidon parca tot mai des. Un schimb de priviri cu o persoana foarte atragatoare le poate lua mintile si greu se va mai intelege cineva cu ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 25 martie 2019