Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 25 septembrie 2019

Balanţele de unde duceau lipsa de optiuni in plan sentimental, iata ca acum pot fi puse in situatia de a alege intre doi parteneri. Astrele va sfatuiesc ca inainte de a lua o decizie, sa cantariti bine felul in care va simtiti langa fiecare dintre ei.

de Redactia Observator

la 25.09.2019, 10:49

Vezi și

Balanţele de unde duceau lipsa de optiuni in plan sentimental, iata ca acum pot fi puse in situatia de a alege intre doi parteneri. Astrele va sfatuiesc ca inainte de a lua o decizie, sa cantariti bine felul in care va simtiti langa fiecare dintre ei.

Scorpionii pot fi subiect de discutie in cercul lor de prieteni sau in familie. Cineva este deranjat de comportamentul lor, insa nu are suficient curaj sa le zica asta personal.

Săgetătorii, cum incearca sa isi complice mereu existenta, se pot implica intr-o legatura. total nepotrivita pentru ei. Acesti nativi parca se hranesc cu situatiile pline de adrenalina, oricat ar spune ei ca isi doresc sa aiba liniste.

Capricornii, in schimb, chiar isi doresc sa isi gaseasca echilibrul emotional insa. niste lucruri neincheiate in trecut nu le dau pace.

Vărsătorii trebuie sa fie mai toleranti cu cei din jur si sa isi aduca aminte ca si ei la randul lor asteapta asta. Cred astazi ca li se cuvine totul si nu accepta greseli din partea celor din jur.

Nativii Peşti tanjesc dupa mai mult timp alaturi de persoana iubita. Trebuie sa gaseasca o cale de a impaca si relatia amoroasa si bunul mers al activitatii la serviciu.

Berbecii trebuie sa lase orgoliul deoparte si sa faca si ce le spune inima. Doar asa vor scapa de o piatra de pe inima si de tensiunea dintre ei si persoana iubita.

Dragi Tauri , un prieten foarte drag piate avea mare nevoie de ajutorul vostru si ati face bine sa ii fiti alaturi, pentru ca e vorba de o persoana pe care va puteti baza si voi intotdeauna.

Gemenii sunt sfatuiti sa incerce sa nu mai controleze totul. Lucrurile nu decurg intotdeauna conform planului vostru si riscati sa fiti dezamagiti cand socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Pentru Raci, in schimb, lucrurile merg din ce in ce mai bine in plan emotional. Tensiunile din ultima vreme dintre ei si partener par sa devina doar o amintire.

Si nativii Leu pot avea o surpriza din acest punct de vedere. Pot descoperi ca au multe lucruri in comun si o chimie aparte cu o persoana pe care o vedeau doar ca pe un prieten sau nici macar atat.

Iar Fecioarelor chiar le merge ca pe roate totul astazi! Fie ca vorbim de relatiile cu cei din jur, cu familia, cu prietenii sau cu colegii de serviciu, lucrurile se asaza perfect pentru ei si au o energie foarte buna intreaga zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 25 septembrie 2019