Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 26 aprilie 2019

Taurii trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a cere sfaturi cuiva, pentru ca nu toate persoanele din jur va vor binele.

de Redactia Observator

la 26.04.2019, 10:42

Vezi și

Taurii trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a cere sfaturi cuiva, pentru ca nu toate persoanele din jur va vor binele.

Gemenii tind sa faca promisiuni unui apropiat doar de dragul discutiei, fara a avea tocmai intentii serioase.

Racii sunt gata sa lase in urma amintiri care ii tin pe loc si sa porneasca pe un drum indraznet in ce priveste viata sentimentala.

Viata amoroasa a Leilor pare ca intra pe un fagas ceva mai linistit. Nu pentru mult timp insa. Astrele spun ca. nevoia acestor nativi de jocuri si de adrenalina va iesi din nou la iveala.

Fecioarele se simt astazi stapanii lumii. Sunt iubiti, apreciati, iar pentru ca multi dintre ei se hranesc cu laude, asta le poate aduce multumirea sufleteasca.

Teama de necunoscut a Balanţelor ii poate face pe acesti nativi sa bata pasul pe loc intr-o poveste chiar daca nu se mai regasesc in ea.

Liniste, relaxare si distractie sunt cuvintele de ordine astazi pentru Scorpioni, care nici nu vor sa auda de altceva.

Săgetătorii sunt mici manipulatori si nu se lasa pana nu obtin cat de repede un favor de care au mare nevoie.

Oricat ar spune ei ca sunt in cautarea stabilitatii, Capricornii fac ce fac si tot in povesti demne de filme de dragoste ajung.

Un joc de priviri si replici indraznete ii poate pune pe Vărsători pe ganduri cu privire la o persoana de sex opus.

Pentru Peşti astrele prevad o impacare cu un prieten sau cu o ruda de care s-au indepartat si. dupa care au suferit mult.

Iar voi, dragi Berbeci, mai bine faceti un pas in spate daca exista o situatie tensionata intre voi si persoana iubita sau cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 26 aprilie 2019