Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 26 decembrie 2018. Veşti bune pentru Berbeci

Nativii zodiei Taur sunt foarte increzatori in ei insisi, iar acest lucru le poate crea probleme astazi. Pe Capricorni îi aşteaptă o zi fierbinte şi vor fi orbiţi de strălucirea unei persoane pe care o vor întâlni.

de Redactia Observator

la 26.12.2018 , 08:42

Nativii zodiei Taur sunt foarte increzatori in ei insisi, iar acest lucru le poate crea probleme astazi. Pe Capricorni îi aşteaptă o zi fierbinte şi vor fi orbiţi de strălucirea unei persoane pe care o vor întâlni.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Berbec

Veşti bune pentru Berbeci astăzi. Se vor rezolva problemele pe care le-au avut până acum şi vor reveni la o formă fizică de invidiat.

Vezi și

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Taur

Taurii sunt plini de încredere şi cu asta riscă să stârnească antipatii. Ar fi bine să renunţe la aroganţă şi să-i ofere persoanei iubite mai multă atenţie.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Gemeni

Gemenii vor avea parte de o zi minunată. Vor face o scurtă călătorie alături de persoana iubită.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Rac

Dragi Raci, profitaţi de răgazul care vi se oferă astăzi, pentru că NU va fi o piedică, ci un bonus de timp de care aveaţi nevoie. Folosiţi-vă de orele primite cadou.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Leu

Astăzi Leii au tot felul de stări neplăcute. O alimentaţie echilibrată şi puţină mişcare ar trebui să fie suficiente pentru a se pune pe picioare.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Fecioară

Norocul pare să le suradă astăzi nativilor Fecioară. După încercări rămase fără rezultat, astăzi e ziua în care totul pare să meargă spre deznodământul pe care şi-l doreau de multă vreme.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Balanţă

Nativii zodiei Balanţă au muncit pe brânci în ultima vreme aşa că acum pot pleca liniştiţi într-o vacanţă exotică. Singuri, pentru că lucrurile încep să cam scârţâie în cuplu.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Scorpion

Dacă îşi doresc o zi liniştită, Scorpionii NU trebuie să-şi mai neglijeze sănătatea. Trebuie să descopere motivul lipsei de energie şi să menţină un stil de viaţă mai echilibrat.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Săgetător

Iar pentru Săgetători relaţia sentimentală devine din ce în ce mai armonioasă, iar cei care sunt singuri…astăzi îşi vor găsi sufletul pereche.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Capricorn

Pe Capricorni îi aşteaptă o zi fierbinte şi vor fi orbiţi de strălucirea unei persoane pe care o vor întâlni.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Vărsător

Dimineaţa s-ar putea ca relaţiile sentimentale să fie mai încordate pentru Vărsători astăzi. Indicat ar fi să amâne orice discuţie serioasă şi să aştepte ca atmosfera să se mai detensioneze.

Horoscop dragoste 26 decembrie 2018 Peşti

Peştii au noroc astăzi în dragoste. Trec printr-o perioadă favorabilă şi trebuie să profite din plin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 26 decembrie 2018. Veşti bune pentru Berbeci