Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 27 februarie 2019

Ceva obstacole apar in viata Peştilor, o cumpana, un accident. Nu este insa vorba de ceva foarte grav, vor trece rapid peste micile suparari.

de Redactia Observator

la 27.02.2019, 10:48

Vezi și

Ceva obstacole apar in viata Peştilor, o cumpana, un accident. Nu este insa vorba de ceva foarte grav, vor trece rapid peste micile suparari.

Berbecii incearca sa grabeasca lucrurile intre ei si persoana iubita, care s-ar putea simti presata. Se tem ca raman singuri si vor ca povestea lor de dragoste sa se transforme in ceva mai serios.

Taurii isi gasesc o noua pasiune si aproape ca isi dozeaza toata energia in aceasta directie. Este vorba de ceva ce le aduce multa relaxare si detasarea de rutina.

Gemenii fac ce fac si se intorc. cu gandul in trecut. O poveste mai veche, lasata in aer la momentul respectiv poate reveni in viata lor.

Racii sunt sfatuiti sa aiba mare grija in cine se incred. Un prieten le poate da o veste de care ei sa afle mai tarziu. ca nu e chiar adevarata.

O multime de coincidente placute, surprize si intalniri pline de voie buna astazi pentru Lei. Le revine buna dispozitia si se asaza si lucrurile in relatia cu partenerul.

Nativii Fecioară sunt impulsivi din cale-afara. Si creduli totodata. Se avanta cu capul inainte intr-o situatie delicata, despre care nici nu ii intereseaza prea multe.

Nimic cu mai multe suisuri si coborasuri decat relatia Balanţelor cu jumatatea lor. Oricand cred ca lucrurile se imbunatatesc, se intampla ceva care readuce norii negri in povestea lor.

Scorpionii se bucura astazi de cele mai mici gesturi de afectiune. Ii entuziasmeaza atentia primita din partea persoanei iubite, pentru ca. le-a cam lipsit.

Dragi Săgetători nu va risipiti energia pe lucruri inutile. Astrele va sfatuiesc sa nu insistati sa ramaneti intr-o relatie pe sfarsite, doar de dragul amintirilor.

Capricornii pot dezvolta o mica. obsesie fata de o persoana de sex opus. Cineva aproape ca le ia mintile si ii tine pe ganduri non-stop.

Vărsătorii care au avut o perioada mai. rebela, ei bine, asta ar putea lua sfarsit. Astrele prevad aparitia unei persoane in viata voastra, un om ce va va lua gandul de la distractii si flirturi neincetate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 27 februarie 2019