Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 27 mai 2019

Gemenii simt nevoia sa stea in preajma persoanei iubite. in ultima vremeau avut ceva conflicte in cuplu, iar acum simt nevoia de impacare.

de Redactia Observator

la 27.05.2019, 09:34

Vezi și

Gemenii simt nevoia sa stea in preajma persoanei iubite. in ultima vremeau avut ceva conflicte in cuplu, iar acum simt nevoia de impacare.

Racii vor face un cadou persoanei iubite si isi vor petrece mare parte din zi pentru a gasi ceva potrivit.

Astazi Leii se simt singuri si nu vor sa stea in casa. Cea mai buna solutie ar fi sa Puna mana pe telefon si sa planifice o iesire in oras cu prietenii.

Romantici din fire, nativii zodiei Fecioara vor pune la punct o surpriza pentru partenerul de viata si vor avea nevoie de complici.

Balantele fac totul pentru a-si multumi partenerul de viata. Isi dau programul peste cap numai sa stea cu persoana iubita.

Relatia sentimental a nativilor Scorpion stagneaza de o buna perioada de timp, iar asta ii va pune pe ganduri. Indicat ar fi sa poarte o discutie serioasa cu partenerul de viata

Sagetatorii Sunt mult mai rabdatori decat le-ar sta in fire si reusesc sa aplanaze cu succes conflictele aparute in familie.

Capricornii trebuie neapărat să fie mai puternici în fata cerintelor celorlalti si să nu cedeze santajului sentimental.

Varsatorii sunt vulcanici şi astăzi ar putea avea reacţii care nu sunt tocmai la locul lor. Sentimentele nu trebuie ascunse, dar n-ar strica să fie mai ponderaţi.

Pestii sunt foarte preocupaţi astăzi de sănătate. Fac sport, ba mai mult, se gândesc să consulte un nutriţionist. Dacă se ţin de treabă de acum înainte, îşi vor recăpăta silueta de odinioară.

Berbecii se bucura de armonie in ceea ce priveste viata afectiva. De aici si bunadispozitie si dorinta de a se implica in tot felul de proiecte.

Iar Taurii vor intâlni astazi o persoană charismatică, cu o personalitate fascinantă, care ii va învăta o lectie de viată importantă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 27 mai 2019