Antena Meniu Search
x

Zodiacul dragostei, 27 martie 2019

O pauză de la stres, de la tot ce vă apasă, dragi Berbeci, este o idee excelentă pentru a ieşi din pasa proastă în care aţi intrat zilele acestea.

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 09:28

Vezi și

O pauză de la stres, de la tot ce vă apasă, dragi Berbeci, este o idee excelentă pentru a ieşi din pasa proastă în care aţi intrat zilele acestea.

Chiar dacă le place să facă totul bună bunul plac, astăzi Taurii sunt sfătuiţi să ţină cont şi de îndemnurile celor dragi, pentru că le pot fi mai de ajutor.

Gemenii pot intra într-un triunghi amoros, spun astrele. Fie partenerul unui prieten le face ochi dulci, fie ei sunt cei care flirtează cu cine nu trebuie.

Dragi nativi Raci, sa stici ca cei dragi nu merita sa va varsati pe ei nervii cauzati de problemele de la serviciu. Stresul de la locul de munca acolo trebuie să rămână odată ce s-a încheiat ziua.

Chiar dacă nu sunt ei de vină într-o dispută cu jumătatea lor, nativii Leu lasă de la ei şi fac tot posibilul să păstreze armonia în cuplu.

Nativilor Fecioară le place la nebunie să se joace cu cineva care are sentimente pentru ei. Adrenalina incertitudinii îi ţine în priză, însă mare atenţie ca nu cumva să puneţi pe fugă acea persoană cu jocurile voastre.

Balanţele sunt cam suspicioase în ce priveşte relaţia cu persoana iubită, însa totul ar putea fi doar în capul lor, spun astrele. Să aibă mai multă încredere, pentru că povestea lor e pe drumul cel bun.

Scorpionii vor cu tot preţul să facă o schimbare majoră. Simt nevoia de nou în viaţa lor şi încep să schimbe lucruri la fiecare capitol.

Săgetătorii trebuie să îşi aducă aminte că nu e nimic rău ca din când în când să dea frâu liber copilului din ei. Să ia lucrurile mai puţin în serios îi sfătuiesc astrele.

Din cauza unei dezamăgiri în dragoste, Capricornii caută să se implice în tot felul de activităţi pentru a-şi lua gândul de la suferinţă şi foarte bine fac.

O zi plină de provocări de tot felul pentru Vărsători. Se întrevede şi apariţia unei persoane foarte atrăgătoare în viaţa lor, cineva care să îi cam pună pe jar.

Peştii aşteaptă nerăbdători o veste legată de un prieten ori de cineva din familie. Iar seara le-ar putea aduce noutăţile care să le aducă zâmbete şi voie bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiacul dragostei, 27 martie 2019