Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul Dragostei, 28 mai 2019

Gemenii vor întoarce capete astăzi. Dar asta nu e neapărat bine. Atenţia pe care o primesc de la persoanele din jur ar putea veni la pachet cu reproşuri din partea partenerului, care se simte neglijat.

de Redactia Observator

la 28.05.2019 , 09:33

Gemenii vor întoarce capete astăzi. Dar asta nu e neapărat bine. Atenţia pe care o primesc de la persoanele din jur ar putea veni la pachet cu reproşuri din partea partenerului, care se simte neglijat.

Racii vor avea parte de o zi relaxanta. Se vor bucura de compania prietenilor si a familiei si isi vor face planuri pentru o mica excursie.

Si Leii se simt excelent in compania prietenilor, dar refuza sa cunoasca si persoane noi. Experientele anterioare i-au facut sa constientizeze ca au nevoie de stabilitate.

Vezi și

Fecioarele au sanse mari sa plece astazi din oras, insa nu in interes de serviciu, ci pentru distractie. Compania va fi una extrem de placuta.

Si voi Balantelor veti avea o zi perfecta! Partenerul de viata va face pe plac, familia va este aproape, iar colegii de serviciu vor face orice sa va intre in gratii.

Ei bine, pentru Scorpioni dragostea pluteste in aer. Evenimentele din aceasta perioada ii apropie de persoana iubita si se gandesc la ceva mult mai serios.

O zi destul de emotionanta ii asteapta astazi pe nativii zodiei Sagetator, asta pentru ca urmeaza sa ia parte la un eveniment important.

Capricornii sunt foarte relaxati si isi propun ca in aceste zile sa nu lase pe nimeni si nimic sa le sctrice starea.

Dupa cateva zile de agitatie, Varsatorii vor doar sa se odihneasca si sa se rasfete. Vor avea parte de momente speciale.

E posibil ca o veche cunostinta sa va apara brusc in cale, dragi Pesti si cine stie poate aceasta reintalnire va va pune inima pe jar.

Un prieten ii va ajuta pe nativii zodiei Berbec să clarifice o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Situația nu este gravă și totul va reveni la normal în scurt timp.

Iar Taurii sunt foarte activi astazi, vor face numai ce vor, iar parerile celor din jur nici ca mai conteaza.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 28 mai 2019