Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 28 martie 2019

Pace sufletească şi multă armonie în cuplu pentru Berbeci. În sfârşit, după câteva zle negre, a ieşit soarele şi pe strada lor, în ce priveşte relaţia cu persoana iubită.

de Redactia Observator

la 28.03.2019, 08:36

Vezi și

Pace sufletească şi multă armonie în cuplu pentru Berbeci. În sfârşit, după câteva zle negre, a ieşit soarele şi pe strada lor, în ce priveşte relaţia cu persoana iubită.

Taurii pot fi uşor vulnerabili astăzi, sensibili la vorbe şi la gesturi frumoase şi e foarte bine aşa, pentru că uneori a lăsa controlul deoparte este o idee excelentă.

Gemenii sunt sfătuiţi să acorde mare atenţie odihnei, astrele prevăd ceva probleme de sănătate, aşa că ar trebui să ia în calcul o pauză de la tot ce înseamnă efort.

Dragi nativi Rac, sunteţi impulsivi peste măsură şi vă sare ţandăra la orice mic gest al persoanei iubite. Acest comportament ar putea trăda faptul că. nu vă mai doriţi relaţia pe care o aveţi.

O discuţie sinceră cu jumătatea voastră, nativi Leu vă va scuti de multe probleme şi timp pierdut. Anumite lucruri nu sunt clare între voi, aşadar o conversaţie deschisă e în avantajul amândurora.

Increderea oarbă în instinctul vostru, dragi Fecioare, vă poate duce chiar până la paranoia. Uneori şi intuiţia înşală, aşa că nu e cazul să vă bazaţi doar pe asta şi să vă acuzaţi partenerul de ceva înainte să fiţi convinşi.

Balanţele fac ce fac şi îşi fac mereu rost de adrenalină şi palpitaţii în relaţia cu partenerul. Le fug ochii după altcineva şi nu sunt chiar maeştri în arta disimulării, aşa că persoana iubită ar putea simţi imediat asta.

Scorpionii se văd nevoiţi să scape de câteva persoane toxice din viaţa lor, oricât de apropiate le-ar fi fost acestea până acum.

Săgeătorii au mari şanse să se bucure de atenţia cuiva pe care îl considerau doar prieten. însă faţă de care aveau oricum nişte sentimente ascunse.

Capricornii îşi doresc mai mult de la ei înşişi, însă se lovesc de nişte bariere pe care chiar ei şi le impun. Mai multă relaxare şi încredere în forţele proprii, dragi nativi!

Nativii Vărsător ar putea fi copleşiţi de prezenţa cuiva în viaţa lor, iar cei din jur nici să nu se mai poată înţelege cu ei. Fluturii în stomac şi capul în nori vin la pachet.

Peştii sunt daţi drept exemplu de forţă şi determinare în familia lor. Aprecierile primite le dau curaj şi multă încredere în ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 28 martie 2019