Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 29 mai 2019

Gemenii vor incepe ziua cu o veste buna de la cineva care vrea sa ii intaleasca, e an bun de casatorie, asa ca evaluati-va sentimentele.

de Redactia Observator

la 29.05.2019, 08:55

Vezi și

Gemenii vor incepe ziua cu o veste buna de la cineva care vrea sa ii intaleasca, e an bun de casatorie, asa ca evaluati-va sentimentele.

Pentru Raci este momentul perfect pentru a face schimbarile pe care le asteptau de foarte mult timp. Au incredere in oamenii cu care interactioneaza si se vor lasa ghidati de acestia.

Leii sunt inovatori iar astăzi cuceresc tot ce le sta în cale, au succes garantat în afaceri iar la capitolul dragoste excelează!

Astazi Fecioarele sunt in cautarea stablitatii. Fie ca e vorba de cariera, fie ca doresc stabilitate in viata de cuplu, sunt dispuse sa faca si compromisuri pentru a scapa de perioada stresanta din ultimul timp.

Balantele vor fi putin indispuse in aceasta dimineata din cauza unor neplăceri in plan sentimental, insa Totul se va rezolvă în scurt timp.

Scorpionilor le este recomandat să-şi petreaca timpul liber impreuna cu persoana iubita, pentru ca banii vin fară prea mult efort astazi.

Sagetatorii sunt coplesiti de romantism astazi, pregatesc tot felul de surprize persoanei iubite, asa ca in plan sentimental viata este roz.

Pentru Capricorni viata sentimentala este pe primul loc astazi si vor cauta o modalitate de a-si petrece mai mult timp alaturi de persoana iubita. Cine stie poate vor organiza s o escapade romantic la munte.

Varsatorii se gandesc la o iesire in doi, la o cina romantica, unde isi vor face planuri de vacanta sau chiar de afaceri.

A inceput lupta pentru putere in relatia voastra de cuplu dragi Pesti. Partenerul pare sa nu va mai inteleaga, iar asta creaza un oarecare dezechilibru.

Berbecii trebuie să se limiteze la activitatile de rutina, asta pentru ca i-a cam ajuns oboseala din urma. Nu ar trebui sa neglijeze sanatatea.

Iar Taurii au posibilitatea să ia o decizie importantă în privinţa relatiilor sentimentale, decizie care le poate schimba viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 29 mai 2019