Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 3 iulie 2019

Racii ar putea trage o concluzie pripita dupa zvonuri auzite despre o persoana draga. Li se recomanda sa ceara intai lamuriri.

de Redactia Observator

la 03.07.2019, 10:34

Vezi și

Racii ar putea trage o concluzie pripita dupa zvonuri auzite despre o persoana draga. Li se recomanda sa ceara intai lamuriri.

Leii traiesc o zi plina de coincidente. Cei mai spirituali dintre ei vor lua asta ca pe un semnal si isi vor pune toata increderea in intuitia lor.

Fecioarele primesc o veste care ii va tine cu capul in nori toata ziua. Este vorba de o discutie cu o persoana cunoscuta de curand.

Balanţele cauta pretexte pentru a evita discutiile cu persoana iubita. Nu prea le fac placere conversatiile deschise astazi.

Scorpionii pun la cale o petrecere surpriza pentru persoana iubita sau un cadou. Orice ar fi, gestul facut le va imbunatati relatia.

Săgetătorilor nu prea le da pace un eveniment din trecut. Se simt vinovati de ceva si e momentul perfect sa vorbeasca despre asta.

Nativii Capricorn tind sa isi judece partenerul pentru niste decizii luate de acesta in trecut, lucru care ar putea isca un scandal monstru intre ei.

Vărsătorii s-au dedicat aproape in totalitate profesiei lor in ultima perioada si simt ca a venit momentul sa acorde atentie si. sufletului.

Peştii pot decide sa rupa brusc legatura cu o persoana apropiata. Pot afla un lucru care ii va mahni teribil.

Berbecii sarbatoresc in doi o reusita importanta. Aprecierea persoanei iubite e tot ce au nevoie pentru a fi pe deplin impliniti.

Taurilor li se recomanda sa se relaxeze si sa nu mai incerce sa controleze totul. Lucrurile frumoase vin atunci cand nu mai planifica totul dinainte.

Nativii Gemeni cauta confirmarea partenerului de viata in tot ce fac astazi. O simpla parere a persoanei iubite va conta enorm pentru ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 3 iulie 2019