Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 3 iunie 2019

Gemenii trebuie sa evite discutiile foarte serioase cu partenerul astazi, pentru ca asta l-ar putea pune intr-o situatie incomoda si sa ia nastere un coflict.

de Redactia Observator

la 03.06.2019, 10:21

Vezi și

Gemenii trebuie sa evite discutiile foarte serioase cu partenerul astazi, pentru ca asta l-ar putea pune intr-o situatie incomoda si sa ia nastere un coflict.

Multi dintre nativii Rac fara pereche se pot indragosti pana peste cap in perioada aceata. Acesti nativi par sa fie preferatii lui Cupidon.

Dragi Lei, daca aveti ceva nemultumiri legate de persoana iubita sau de cei din jur, astazi este momentul sa va spuneti ofurile si sa lamuriti niste aspecte.

In schimb, Fecioarele au parte de clipe minunate in plan sentimental, pentru ca se bucura de toata atentia si afectiunea celui pe care il iubesc.

Balanţele trebuie sa lase trecutul in urma, pentru ca pot da cu piciorul unor sanse mari de a-si reface viata sentimentala si sa o duca asa buna vreme de acum.

O veste neasteptata pentru Scorpioni prevad astrele astazi. Poate fi vorba de ceva legat de o persoana din familie, posibil niste probleme de sanatate.

Săgetătorii sunt sfatuiti sa actioneze cu calm si mult mtact intr-o situatie care ii poate scoate din minti, din cauza unei nedreptati.

O zi perfecta pentru discutii deschise si marturisiri in cazul Capricornilor. Un lucru care ii apasa de multa vreme trebuie rostit astazi cu voce tare.

Vărsătorii sunt cam curiosi astazi, vor sa fie la curent cu tot, sa nu le scape nimic, tocmai pentru a avea mereu un as in maneca.

Peştii parca traiesc intreaga zi un sentiment de deja-vu, ceva le tot aminteste de niste situatii din trecut, iar asta le poate da o stare de nostalgie.

Inceput de saptamana zbuciumat pentru Berbeci in plan amoros. Sunt in asteptarea unor raspunsuri care le-ar putea schimba complet situatia sentimentala.

Taurii pot fi usor posesivi, usor gelosi, insa asta nu dauneaza relatiei, dimpotriva, partenerul se poate simti mai iubit, mai apreciat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 3 iunie 2019