Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 4 iunie 2019

Dragi Gemeni, poate nu aveti cea mai insorita zi alaturi de jumatatea voastra, insa cu calm si comunicare, perioada sumbra va ramane o amintire.

de Redactia Observator

la 04.06.2019, 08:44

Vezi și

Dragi Gemeni, poate nu aveti cea mai insorita zi alaturi de jumatatea voastra, insa cu calm si comunicare, perioada sumbra va ramane o amintire.

Racii se pot lasa condusi de emotii, de impulsuri in niste discutii cu partenerul lor si pot spune lucruri pe care sa le regrete.

Nativii Leu sunt mari cuceritori, pusi pe fapte astazi. Pot chiar experimenta lucruri noi, cum ar fi sa cunoasca o persoana care nu se incadreaza in tipologia lor.

Dragi nativi Fecioară, este timpul sa va indreptati atentia si catre partea spirituala a vietii, lasati putin lucrurile materiale deoparte, pentru ca nu veti gasi niciodata pacea sufleteasca in bani.

Balanţele capata curaj si ii spun verde in fata partenerului ce simt. Vorbim de acei nativi care nu prea isi mai gasesc locul in povestea lor de dragoste.

Scorpionii aproape ca isi pun toata increderea in cineva intr-o problema in viata personala si pot deveni astfel foarte vulnerabili.

Săgetătorii pot fi umarul de plans pentru un prieten drag astazi, iar vorbele si sfaturile lor sa conteze enorm in deciziile acestei persoane.

Nativii Capricorn simt nevoia sa se detaseze putin de stresul cotidian. Poate chiar isi inchid telefonul si ies intr-o plimbare sa isi limpezeasca gandurile.

Multe semnale ca viata sentimentala a Vărsătorilor este pe drumul cel bun, chiar daca au cam neglijat acest plan in ultima perioada.

Peştii ar putea pune ochii pe o persoana cam nepotrivita, iar adrenalina unei relatii interzise sa ii puna si mai tare pe jar.

Ispite la tot pasul si pentru Berbeci astazi. Si in dragoste si in plan profesional, acesti nativi sunt tentati sa calce stramb.

Vesti bune pentru Tauri, in schimb! Persoana iubita ori poate un prieten drag i-ar putea surprinde cu o calatorie pe nepusa masa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 4 iunie 2019