Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 4 noiembrie 2019

Scorpionii sunt astăzi oamenii potriviţi la locul potrivit, iar asta le va aduce multe avtantaje, scăpându-i dintr-o încurcătură mai veche.

de Redactia Observator

la 04.11.2019, 10:28

Vezi și

Scorpionii sunt astăzi oamenii potriviţi la locul potrivit, iar asta le va aduce multe avtantaje, scăpându-i dintr-o încurcătură mai veche.

Chiar dacă tocmai astăzi trebuie să fie extrem de concentraţi pe un lucru, Săgetătorilor le fuge mintea în orice direcţie, numai la ce trebuie nu.

Se poate ca nativii Capricorn să nu aibă cea mai bună perioadă în plan sentimental, însă suferinţa sau disperarea nu sunt soluţii, ci răbdarea.

Mici situaţii conflictuale pentru nativii Vărsător astăzi, după ce fug de o responsabilitate importantă în familie.

Peştii sunt mult mai norocoşi de atât, pentru că o întâlnire pe care o credeau banală încă dinainte se poate dovedi a fi o idee excelentă.

Înainte de a putea înţelege nevoile celorlalţi, Berbecii trebuie să înceapă o cunoaştere de sine mai amănunţită, pentru a-şi identifica întâi dorinţele lor, nu doar ale altora

Taurii sunt implicaţi în fel de fel de activităţi care le iau gândul de la orice supărare. Uneori, a fi extrem de ocupat, te ajută să scapi de gândurile negre.

Suntem abia la început de săptămână, însă Gemenii deja au nevoie de o pauză. Astrele prevăd ceva probleme de sănătate pentru ei.

Cineva le pote pune gând rău Racilor, din invidie. Ar face bine să nu se destăinuie cuiva, să aibă grijă cui spun ceva secret.

Leii, pe de altă parte se simt ca nişte adevărate vedete! Intră în atenţia multor persoane, stau bine şi în plan familial, le merg toate de minune.

Fecioarele fac o analiză a vieţii lor în ultima perioadă, să vadă ce au făcut bine, ce au greşit, ce mai au de învăţat.

Balanţele se pot trezi cu zâmbetul până la urechi, atât de vesele încât nici măcar o posibilă veste proastă să nu le strice dipoziţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 4 noiembrie 2019