Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 5 iulie 2019

Dragi nativi Rac, de ce incercati sa fugiti mai mult de probleme, de atat va vor ajunge din urma, asa ca, incercati sa gastiti rezolvare.

de Redactia Observator

la 05.07.2019, 10:47

Vezi și

Dragi nativi Rac, de ce incercati sa fugiti mai mult de probleme, de atat va vor ajunge din urma, asa ca, incercati sa gastiti rezolvare.

Niste amintiri din trecut ii coplesesc astazi pe Lei, care isi neglijeaza relatia amoroasa, fiind numai cu capul in nori.

Fecioarele ar fae bine sa se relaxeze putin, sa traiasca dupa. mai putine reguli, pentru ca au devenit foarte tensionate.

Balanţele tot simt nevoia sa se mandreasca cu o reusita, iar ceilalti i-ar putea percepe ca fiind prea laudarosi.

Scorpionii tanjesc dupa atentia si afectiunea jumatatii lor, pentru ca au stat ceva timp departe de ea, iar astazi e o zi a reintalnirilor.

Nativii Săgetător, in special cei singuri, trebuie sa priveasca mai bine in jurul lor atunci cand se plang ca nu se potrivesc cu nimeni.

Capricornii au facut multe compromisuri pentru relatia amoroasa, iar acum simt ca efortul depus a fost in zadar.

Nativii Vărsător ar putea fi provocati la o discutie. pe care au tot evitat-o pana acum. Astazi insa, nu mai este cale de scapare.

Iar Peştii pot fi influentati de sfaturile si parerile negative ale celor din jur, asa ca mai bine, dragi nativi ignorati pesimismul acestora.

Dragi Berbeci, vi se poate intampla sa va fuga gandul la cineva. iar partenerul sa simta ca ceva nu este in regula. Mare grija la explicatiile date.

Un telefon, un mesaj le poate schimba la 180 de grade ziua Taurilor. Vestile ar putea aduce numai bine.

Gemenii ar vrea sa invite pe cineva in oras, sa initieze o discutie, insa abia au curaj sa ii vorbeasca acestei persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 5 iulie 2019