Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 6 mai 2019

Pe Tauri ii poate astepta o zi plina de alergatura dupa ceva documente. Dar, chiar daca sunt ocupati, tot au timp si de o escapada romantica.

de Redactia Observator

la 06.05.2019, 10:18

Vezi și

Pe Tauri ii poate astepta o zi plina de alergatura dupa ceva documente. Dar, chiar daca sunt ocupati, tot au timp si de o escapada romantica.

Pe Gemeni ii cuprinde o lene de proportii cosmice, am spune, nu vor sa miste un deget astazi si ar putea avea de pierdut.

Racii ar face bine sa vorbeasca mai putin si sa asculte mai mult astazi, pentru ca nu intotdeauna parerea lor este si cea mai buna.

Leii stau excelent la capitolul afaceri. Un contract pentru care s-au luptat mult le poate aduce niste bani frumosi in conturi.

Fecioarele sunt puse pe jocuri si pe aventura. Tanjesc dupa ceva adrenalina in viata sentimentala, asa ca nu se vor da in laturi de la flirturi. cu cine nu trebuie.

Balanţele cauta sa placa tuturor si ar putea avea o dezamagire daca nu reusesc. Dragi nativi, oricat bine ati face, cineva tot va fi carcotas.

Fie un strain, fie o persoana cunoscuta acum foarte mult timp apare in viata Scorpionilor si le poate da lumea peste cap. Si in plan profesional stau foarte bine, acolo se prevede o reusita la serviciu.

Sinceritatea Săgetătorilor le poate atrage ceva priviri reci si dorinte de razbunare din partea celor carora le spun verde in fata ce cred.

Capricornii se pot apropia de o persoana cu care au petrecut mult timp in ultima perioada si pe care o vedeau doar ca pe un prieten.

Persoana iubita le-ar putea cere ceva explicatii Vărsătorilor astazi, lucru de care acesti nativi. nu prea vor sa auda, dar reusesc ei sa gaseasca o cale de scapare.

O zi foarte productiva pentru nativii Peşti. Un plan pe care erau gata gata sa-l abandoneze se poate dovedi a fi de mare succes.

Chiar daca ei sunt cei care au dreptate, este vital pentru Berbeci sa nu actioneze dupa ce le spune orgoliul, ci sa fie putin mai empatici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 6 mai 2019