Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 7 mai 2019

Taurii tanjesc sa fie luati prin surprindere, sa fie impresionati de cineva, chiar pot simti nevoia sa se indragosteasca.

de Redactia Observator

la 07.05.2019, 10:57

Vezi și

Taurii tanjesc sa fie luati prin surprindere, sa fie impresionati de cineva, chiar pot simti nevoia sa se indragosteasca.

Intuitia foarte buna a Gemenilor ii tine departe de conflicte, dar le ridica si ceva suspiciuni in privinta persoanei iubite.

Racii trebuie sa fie pregatiti astazi pentru situatii neplacute. Nu stau foarte bine cu rabdarea si si-ar putea iesi usor din minti de la cel mai mic fleac.

Dragi Lei, o relatie de prietenie se poate transforma usor intr-una de dragoste, mai ales daca aveti foarte multe lucruri in comun cu acea persoana.

Chiar daca sunt inconjurate de oameni negativisti, Fecioarele reusesc sa isi mentina o stare de spirit excelenta. Asta este cel mai bun raspuns la rautatile din jur.

Dupa o perioada ceva mai agitata, viata sentimentala a Balanţelor intra pe un fagas linistit, iar Cupidon le poate face mari surprize si nativilor singuri.

Scorpionii pot face astazi un gest cu care sa isi impresioneze profund partenerul. Pentru iubire, acesti nativi merg pana in panzele albe.

Săgetătorii pot pierde o persoana de mare valoare, daca tot bat pasul pe loc si nu iau o hotarare. Ezitarea in plan sentimental le va aduce numai pierderi.

Capricornii pot trece astazi printr-un rollercoaster emotional. De la bucurie la tristete, de la plictiseala la adrenalina, iar asta poate fi din cauza. sau datorita unei persoane foarte dragi lor.

Vărsătorii simt nevoia sa fie recunoscatori unor persoane din jur si sa faca pentru acestia lucruri pe care nu le-ar face in mod normal.

Nativii Peşti trebuie sa invete sa lase la serviciu problemele de acolo, pentru ca altfel risca sa se dezechilibreze si in dragoste.

Iar voua, dragi Berbeci, este posibil sa va ceara ajutorul un membru al familiei, iar sprijinul vostru sa conteze enorm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 7 mai 2019