Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 8 mai 2019

Astrele ii sfatuiesc pe Tauri sa aiba grija in fata cui destainuie anumite lucruri, pentru ca nu toti cei din jur au interesul sa le pastreze secretul.

de Redactia Observator

la 08.05.2019, 10:33

Vezi și

Astrele ii sfatuiesc pe Tauri sa aiba grija in fata cui destainuie anumite lucruri, pentru ca nu toti cei din jur au interesul sa le pastreze secretul.

Gemenii isi doresc o schimbare in viata sentimentala si vor sa aiba parte de ea pe loc. Asta nu va fi posibil, dragi nativi, orice lucru care vine foarte usor, la fel va si pleca.

Dragi Raci, nu este exclus ca persoana iubita sa vina cu o idee de vacanta, de calatorie, lucru de care aveti atat de mare nevoie.

Un mic conflict cu partenerul le poate spulbera linistea Leilor, inca de dimineata si. asa o vor tine toata ziua daca unul dintre ei nu face un pas in spate.

Fecioarele pot fi entuziasmate de promisiunile siropoase in dragoste ale cuiva, incat sa ia niste decizii cam pripite.

Balanţele pot primi o vizita, un telefon. o veste din partea unei persoane care va cantari de astazi mult in viata lor.

Dragi Scorpioni, sunteti tentati sa sufocati persoana iubita, sa ii ingraditi spatiul si din cauza asta va puteti alege cu reprosuri.

Săgetătorii au impresia ca ajutorul pe care il ofera celorlalti este unul pe care il merita si ei, insa nu intotdeauna binele facut se si intoarce.

Viata amoroasa a Capricornilor se poate schimba fantastic zilele acestea, pentru ca astrele prevad o poveste demna de filmele de dragoste.

Timpul petrecut in compania unor prieteni cu care nu ati mai stat de mult la taclale, dragi Vărsători este tot ce aveti nevoie pentru a va recapata starea de bine.

Peştii parca au astazi al saselea simt la cote maxime. Intuiesc aproape tot ce urmeaza sa se intample si sunt cu un pas in fata tuturor.

Iar nativii Berbec isi pot descoperi un hobby, o pasiune care sa ii deconecteze de la rutina de zi cu zi si sa alunge monotonia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 8 mai 2019