Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 8 noiembrie 2019

Scorpionii pot avea o discutie decisiva pentru relatia lor. Ar putea fi vorba de o mutare împreuna sau de achizitionarea unui bun comun.

de Redactia Observator

la 08.11.2019, 10:41

Vezi și

Scorpionii pot avea o discutie decisiva pentru relatia lor. Ar putea fi vorba de o mutare împreuna sau de achizitionarea unui bun comun.

Săgetătorii sunt cam morocanosi. Nimic nu le intra in voie si ar vrea sa isi anuleze planurile pe azi, însă o surpriza plăcuta se intrevede n cursul zilei.

Capricornii pot pleca într-o calatorie in doi, unde să petreacă momentele de cuplu după care au tot tanjit.

O zi pentru planuri romantice si in cazul Vărsătorilor. Micile certuri cu partenerul din ultimele zile raman in urmă si se bucura numai de prezent.

Peştii fac eforturi să repare relatia cu un prieten. Le este foarte dor de aceasta persoană şi sunt dispuşi să accepe compromisuri pentru a o avea din nou aproape.

Berbecii se bucură de un inceput de weekend cum nu au mai avut demult. Au parte de toată atentia si afecţiunea partenerului.

Taurii sunt intrigaţi de o întrebare la care e musai să găsească răspuns! Astrele îi sfătuiesc sa isi asculte intuitia si vor gasi ceea ce caută.

Pe Gemeni ii ingrijoreaza comportamentul partenerului de viaţă. Previziunile spun însă că este doar o pasa de moment.

Nativii Rac se pot trezi cu o dorinţă aprinsă de schimbare. Vorbim de o schimbare de look, poate o reînnoire a garderobei sau chiar să cunoască oameni noi.

Nativii Leu pot avea discutii aprinse cu persoana iubita. Au impresia că nu au suficienta intimitate iar reproşurile lor il vor pune pe partener pe ganduri.

Fecioarele au mari sanse să intre pe sub piele unei persoane ceva mai în varsta. Sunt sfatuite chiar sa initieze o discutie indrazneata.

Balanţele pot fi orbite de prezenta unei persoane noi în jurul lor. Astrele spun ca daca isi doresc cu aceasta o relatie amoroasa. va fi concurenta mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 8 noiembrie 2019