Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 9 iulie 2019

Racii vor incepe ziua cu bine datorita unui cunoscut. Si un simplu zambet le va demostra ca nu toti oamenii sunt tristi si rai.

de Redactia Observator

la 09.07.2019, 10:35

Vezi și

Racii vor incepe ziua cu bine datorita unui cunoscut. Si un simplu zambet le va demostra ca nu toti oamenii sunt tristi si rai.

Intalnire emotionanta pentru nativii Leu! Astazi va reveni cineva dupa o lunga absenta sau le va da raspunsul la o intrebare pusa cu mult timp in urma.

Fecioarele vor avea astazi ocazia sa vorbeasca deschis cu fiinta iubita despre o chestiune care le-ar putea face viata mai frumoasa.

Desi Balantele parcurg o perioada favorabila in plan sentimental, azi au tendinta de-a exagera. Tocmai din acest motiv risca sa creeze tensiuni in relatia cu persoana iubita.

Astazi Scorpionii se simt neglijati si singuri, sau poate ….ca in ultima vreme au fost nevoiti sa se ocupe numai de ceilalti si au uitat de propriile dorinte.

In a doua parte a zilei, o veste in legatura cu relatia sentimenta v-ar putea pune pe ganduri dragi Sagetatori. Va recomandam sa va ascultati intuitia si sa nu va grabiti sa trageti concluzii.

Azi Capricornii au de partea lor toate sansele din punct de vedere sentimental dar vor avea de pierdut din cauza faptului că le lipsesc aliatii.

Varsatorii sunt putin cam indispusi astazi si au nevoie de o pauza. Este o zi buna pentru introspectie si pentru a analiza ce ar putea indrepta in relatiile cu cei apropiati.

Nativii Pesti nu ar trebui sa isi ascunda adevarata personalitate, pentru că va fi cineva care se va îndrăgosti de ea. La cât de irezistibili sunt, azi nu vor putea rămâne singuri.

Berbecii simt nevoia de a face o schimbare importanta in plan sentimental. Este posibil sa intalneasca astazi o persoana care ii va atrage imediat.

Si Taurii simt nevoia sa schimbe ceva sau sa inceapa un proiect nou. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si activitatilor casnice.

Dragi Gemeni Chiar daca pot aparea discutii aprinse, sa stiti ca iubirea pluteste astazi in aer. Asadat astazi este un prilej bun de a petrece timp cu persoana iubita.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 9 iulie 2019