Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 9 mai 2019

Taurii se bucura de admiratia unei persoane fata de care si ei au multe cuvinte de lauda. Se poate naste chiar mai mult decat o relatie de amicitie aici.

de Redactia Observator

la 09.05.2019, 10:30

Vezi și

Taurii se bucura de admiratia unei persoane fata de care si ei au multe cuvinte de lauda. Se poate naste chiar mai mult decat o relatie de amicitie aici.

Dragi Gemeni, astrele va sfatuiesc sa renuntati la vicii si sa aveti ceva mai multa grija de sanatate, pentru ca nimeni nu e nemuritor.

Chiar daca incep ziua cam morocanosi, seara ii va prinde pe nativii Rac intr-o companie extrem de placuta, una dupa care au tot tanjit.

Multa agitatie pentru Lei, alergatura, tot felul de evenimente, aproape ca nici au timp sa respire. Stau foarte bine la capitolul viata sociala, iar asta le aduce multe beneficii.

Chiar daca aveti impresia ca cineva va dicteaza ce sa faceti, dragi nativi Fecioară, sfaturile unei persoane apropiate va pot fi extrem de folositoare.

Intalnire e gradul 0 pentru Balanţe. Sunt mari sanse sa reintalniti o persoana care a lipsit mult timp din viata voastra si careia i-ati dus foarte tare dorul.

Egoismul Scorpionilor le poate aduce discutii aprinse cu partenerul. Au impresia ca li se cuvine totul si devin iritati atunci cand nu primesc ce ii cer persoanei iubite.

O vizita importanta prevad astrele si pentru Săgetători.De asemenea, un secret de familie este posibil sa iasa la iveala.

Dragi Capricorni, organizati un eveniment, o surpriza pentru cineva drag, iar asta va consuma foarte multa energie si emotie si abia asteptati sa vedeti totul gata.

Mai este putin pana la weekend, insa Vărsătorii au intrat deja in atmosfera de distractie si voie buna. Isi incep dimineata perfect si asa au de gand sa incheie ziua.

Peştii au de luat o decizie importanta, posibil legata de o plecare din tara pe termen lung si au nevoie sa se gandeasca de 3 ori inainte de a hotari ceva.

Berbecii sunt indrumati din toate partile sa faca o schimbare in viata lor, insa, mare atentie dragi nativi, sa nu faceti asta doar pentru asa isi doresc altii si nu neaparati voi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 9 mai 2019