Antena Meniu Search
x

Zodiacul zilei, 5 septembrie 2019

Este o zi perfectă să ne facem planuri pentru weekend, în primul rând pentru că este vineri, dar mai ales pentru că astrele susțin majoritatea nativilor să-și petreacă timpul cu persoana iubită.

de Redactia Observator

la 05.09.2019, 10:24

Vezi și

Este o zi perfectă să ne facem planuri pentru weekend, în primul rând pentru că este vineri, dar mai ales pentru că astrele susțin majoritatea nativilor să-și petreacă timpul cu persoana iubită.

Primele pe listă sunt Fecioarele cărora dragostea le bate la ușă. Fiți atente la orice semnale dacă nu vreți să petreceți weekendul singure.

Balanţele ar putea fi scutite de responsabilități astăzi, însă, nu vă bucurați prea tare pentru că în a doua parte a zilei ceva neprevăzut ar putea să vă ocupe timpul liber.

Pe nativii Scorpion o persoană de sex opus îi va face să zâmbească toată ziua. Folosiți-vă energia într-un mod creativ la locul de muncă și, de ce nu, la o întâlnire romantică seara.

Pentru Săgetători responsabilitățiile ar trebui să aibă întâietate. Încercați să terminați toate task-urile pe ziua de azi și abia apoi să vă gândiți la plajă și cocktail-uri.

Nativii Capricorn pot trece prin emoții puternice azi. Dacă ați ignorat o problemă evidentă veți fi nevoiți să vă confruntați cu ea, însă, nu acționați impulsiv. Fiți diplomați și indulgenți.

Vărsătorii încearcă cu toată puterea să-și asculte rațiunea. Deciziile pe care le-ați luat în ultimul timp au fost influențate de ce credeați că ar corect să faceți. Astrele vă recomandă să vă ascultați inima astăzi.

În schimb, Peştii vor avea o zi destul de grea. Tot stresul și oboseala acumulate până acum își vor spune cuvântul. Încercați să mai obțineți un strop de energie pentru ce aveți de făcut și ziua va trece cât ați clipi.

Visători și creativi, Berbecii vor veni cu tot soiul de idei de afaceri. Dacă vreți să fie o muncă în doi, alegeți un partener la fel de inventiv ca voi, cum ar fi vărsătorul. Iar echipa care se ocupă de tehnic sunt fecioara și taurul.

Pentru Tauri, relaxarea va fi cuvântul preferat astăzi. Veți plănui în detaliu o seară cu prietenii, mai ales că la serviciu nu se va întâmpla nimic ieșit din comun.

Și Gemenii se gândesc toată la ce vor face după muncă, însă, în cazul lor planurile se pot anula. De aceea, astrele vă recomandă să aveți și un plan de rezervă.

Nativii Rac sunt cu capul în nori, iar dragostea plutește în aer. Cu toate acestea, experiențele anterioare vă fac să analizați prea mult lucrurile. Încercați să vă detașați de preconcepțiile pe care le aveți și să acordați o șansă noilor experiențe.

Iar Leii se simt puțin cam încordați. Pregătiți-vă de o seară pe cinste, însă, nu vă faceți schimbări radicale de look.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul zilei, 5 septembrie 2019