Antena Meniu Search
x

Zodiacul Zilei, 9 decembrie 2019

Mare atentie la deciziile luate astazi in privinta jobului, dragi Săgetători. Odata ce ati luat o hotarare, nu va mai fi cale de intoarcere.

de Redactia Observator

la 09.12.2019, 10:02

Vezi și

Mare atentie la deciziile luate astazi in privinta jobului, dragi Săgetători. Odata ce ati luat o hotarare, nu va mai fi cale de intoarcere.

Capricornii incep sa nu mai fie atat de interesati de ceea ce fac la serviciu. Iar de asta poate fi de vina faptul ca. cineva le-a cam luat mintile.

Vărsătorii primesc un ajutor de nadejde din partea unei persoane cu care nu au o relatie prea stransa. De aici, lucrurile se pot schimba intre ei.

Ape usor tulburi pentru nativii Peşti. Poate fi doar confuzia inceputului de saptamana sau chiar sunt macinati de o problema.

Berbecii se pot simti cu moralul la pamant. Trebuie sa isi aduca aminte de ce lucruri marete sunt capabili, pentru a merge mai departe.

Taurii simt nevoia de a controla fiecare situatie, din teama de neprevazut. Nu vor sa le scape ceva, iar asta e o atitudine foarte sanatoasa.

Vesti nu atat de bune avem pentru Gemeni. Acesti nativi ar putea avea parte de o tradare in dragoste sau din partea unui prieten.

Racii traiesc cu emotia asteptarii intreaga zi. Sunt pe punctul de a revedea pe cineva drag sau de a primi o veste extrem de importanta.

Leii isi incep ziua cu o energie fantastica! Incarcati cu atat de mult optimism, nimic nu are ce sa mearga rau pentru ei astazi.

Nativii Fecioară incep sa aiba mici nesigurante in privinta partenerului. Il banuiesc de ceva, simt ca li se ascunde un lucru, insa nu au curaj sa ceara lamuriri.

Balanţele isi calculeaza fiecare pas in cariera si foarte bine fac. Astrele au previziuni foarte bune pentru ei din acest punct de vedere, in zilele ce urmeaza.

Scorpionii sunt mandri de o reusita si nu e persoana pe care sa o intalneasca astazi si sa nu i se laude cu asta. Ar putea starni si mici individii, barfe, cu acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul Zilei, 9 decembrie 2019