Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care adoră drama și scandalul

Pentru trei zodii, o zi fără dramă și conflict e o zi pierdută. Vor căuta cearta cu lumânarea, iar dacă partenerul nu este dispus să intre în horă vor merge până în pânzele albe. E modul lor de a-și exterioriza sentimentele și de a simți emoții dintre cele mai intense. Zodiacul certăreților.

de Redactia Observator

la 17.04.2019, 17:34

Zodii care adoră cearta
Zodii specialiste în conflict - Profimedia Images

Pentru trei zodii, o zi fără dramă și conflict e o zi pierdută. Vor căuta cearta cu lumânarea, iar dacă partenerul nu este dispus să intre în horă vor merge până în pânzele albe. 

E modul lor de a-și exterioriza sentimentele și de a simți emoții dintre cele mai intense. 

Berbec

Specialiști în conflicte, Berbecii nu-ți dau nicio șansă, dacă cumva ai impresia că ai putea ajunge la un compromis cu ei. Nativii din această zodie se ceartă de dragul plăcerii și ar fi în stare să ducă o discuție până în zori de zi, dacă li se dă ocazia. De cele mai multe ori, Berbecii uită de la ce a pornit totul, însă asta nu-i oprește sub nicio formă. Vor transforma o simplă conversație într-o tragedie de proporții, doar pentru a uita totul a doua zi, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Calmul și monotonia îi îngrozește și ar prefera să se despartă la orice oră din zi decât a simți că intervine plictiseala. De cele mai multe ori, Berbecii spun lucruri regretabile, însă nu cred în ele. E doar scânteia care duce conflictul la cele mai înalte culmi, doar pentru a interveni o împăcare miraculoasă. Pentru un Berbec pur-sânge, e o zi perfectă. 

Fecioară 

Fecioarele se ceartă profesionist, cu precizie matematică. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, ci calculat până în cele mai mici detalii, încă dinainte de primul schimb de replici. Atunci când se va dezlănțui, din iubire - de cele mai multe ori - Fecioara va știe cu siguranță că a câștigat deja bătălia. Iar "victima" habar nu va avea ce a lovit-o. E practic imposibil să le reziști, pentru că au o memorie formidabilă și știu cum să dea replica (pregătită, firește, din timp). Partea bună e că, de obicei, Fecioarele folosesc astfel de momente pentru a îndrepta problemele din relație, chiar dacă într-un mod lipsit de diplomație. Însă poți fi sigur că, alături de un nativ din această zodie, lucrurile nu vor fi ascunse sub preș, doar pentru a exploda într-un mod imposibil de reparat pe viitor. Totul se discută până când nu mai este nimic de discutat. Sună bine, dacă ești Fecioară.

Săgetător

Săgetătorii se ceartă pentru că pot. Dacă nu le convine ceva, poți fi sigur că nu vor sta liniștiți, acceptându-și soarta în tăcere. Din contra. Vor dărâma totul în jur, doar pentru a se asigura că dorința le este îndeplinită. În schimb, vor încerca să fie parteneri cumsecade, atenți la rândul lor la dorințele partenerului, atât timp cât acesta... face ce trebuie. Altfel, vor trece relația prin foc și  sabie. Și, ca un ultim gest, va seduce rapid unul din "iubiții" ținuți în rezervă, pe care-l vor flutura în văzul lumii, doar pentru a arăta că au mereu opțiuni. Partea cea mai bună, nu vor pune nimic la suflet. Dacă ai nevoie de un partener liniștit și loial, care înțelege puterea răbdării, ai ales complet greșit. Cu un Săgetător nu știi niciodată ce aduce ora următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care adoră drama și scandalul