Antena Meniu Search
x

9 imagini care ne arată ce este rău în societatea noastră. Cum ne afectează Facebook-ul, smartphone-urile și lipsa de cultură

Observarea lumii moderne, a obiceiurilor și obsesiilor noastre reprezintă un instrument important pe care omul îl are la îndemână pentru a putea înțelege lumea.

Observarea lumii moderne, a obiceiurilor și obsesiilor noastre reprezintă un instrument important pe care omul îl are la îndemână pentru a putea înțelege lumea în care trăiește și modul în care aceasta se schimbă.

Artistul polonez Pawel Kuczynski reușește să surprindă în imagini satirici, brutale uneori, modul de viață al omului în aceste timpuri, în care Facebook-ul și telefoanele mobile ne acaparează viața de zi cu zi.

“Cred că ilustrațiile sunt cel mai bun mod de a-mi împărtăși observațiile. Încerc să nu vorbesc direct despre problemele curente. Vreau să găsesc perspective mai largi. Opiniile sunt împărțite: unii mă consideră comunist, alții consrrvator, alții antitehnologie“, a declarat Pawel Kuczynski pentru Bored Panda.

În lumina ultimelor dezvăluiri legate de Facebook și de securitatea datelor noastre, a sărăciei și inegalităților existente în lume, dar și a războaielor ce se poartă în ciuda protestelor noastre, aceste ilustrații nu fac decât să ne dea de gândit.

Pe acelaşi subiect

Iată 9 imagini care ilustrează societatea din ziua de azi:

1. Facebook este folosit de multe ori ca un confesional.

2. Sunt foarte puțini cei care-și mai ridică capul din telefoane

3. Cititul devine o raritate

4. Telefoanele ne izolează

5. Telefoanele ne acaparează viața

6. Oamenii sunt subjugați de jocuri și de Internet

7. Goana după senzațional

8. Tehnologia îți dă "târcoale" la orice pas

9. Inegalitățile existente în lume

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Inedit » 9 imagini care ne arată ce este rău în societatea noastră. Cum ne afectează Facebook-ul, smartphone-urile și lipsa de cultură