Antena Meniu Search
x

Video A devenit miliardar, după ce a dat lovitura la loto. A plătit pentru bilet cât pentru o sticlă de lapte. Decizia grea pe care o are însă de luat americanul

Un american norocos a dat lovitura vieţii după ce a câştigat marele premiu la loteria Mega Millions. Biletul norocos, în valoare de 1,58 miliarde de dolari, a fost jucat în Florida şi a costat doar doi dolari, echivalentul a 10 lei.

de Redactia Observator

la 09.08.2023, 14:46

Vezi și

Suma este a treia cea mai mare de felul ei din istoria ţării. După ce va revendica premiul, proprietarul biletului poate opta să ia banii în tranşe egale, timp de 29 de ani, sau să primească o sumă de 783 de milioane odată. 

În 2022, un câştigător al loteriei a obţinut cel mai mare premiu acordat vreodată în Statele Unite, şi anume 2,04 miliarde de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » A devenit miliardar, după ce a dat lovitura la loto. A plătit pentru bilet cât pentru o sticlă de lapte. Decizia grea pe care o are însă de luat americanul