Antena Meniu Search
x

Afirmaţia care isterizează întreg creştinismul: "Iisus nu a existat niciodată"

Michael Paulkovich este un cercetător care a studiat mai multe texte istorice şi a ajuns la concluzia că Fiul lui Dumnezeu este un personaj mitologic

Michael Paulkovich este un cercetător care a studiat mai multe texte istorice şi a ajuns la concluzia că Fiul lui Dumnezeu este un personaj mitologic 

Întreagă lume creştină este revoltată. Michael Paulkovich este omul care a avut curajul să facă una dintre cele mai controversate afirmaţii din întreaga istorie a omenirii. "Iisus este mai degrabă un personaj fictiv. El nu a existat niciodată" a spus omul de ştiinţă, argumentându-şi spusele cu mai multe texte ce-şi au originile în trecutul foarte îndepărtat.

Potrivit lui Paulkovich, niciuna dintre aceste mărturii istorice nu amintesc de cineva care să fi purtat numele de Hristos, profesorul afirmând că acesta a fost inventat de oamenii acelor vremuri.

Într-un interviu acordat Daily Mail, Paulkovich susţine că: "Atunci când am analizat cele 126 de texte - scrise de autori care ar fi trebuit să fi auzit de Iisus, dar nu l-au menţionat, precum Pavel, Marcion, Athenagoras şi Matei, într-o tetralogie care i se opune lui Hristos, tăcerea din Qumran, Nazareth şi Bethleem, poveştile contradictorii din Biblie, şi multe alte mistere şi omisiuni - a trebuit să ajung la concluzia că Iisus este un personaj mitologic" 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Afirmaţia care isterizează întreg creştinismul: "Iisus nu a existat niciodată"