Antena Meniu Search
x

Un american a câștigat 570 de milioane de dolari la loteria PowerBall. Câți bani va primi dacă își va ridica premiul în întregime

Un american din statul New Hampshire a câștigat marele premiu la loteria PowerBall și a devenit mai bogat cu... 570 de milioane de dolari.

Un american a câștigat 570 de milioane de dolari la loteria PowerBall - Daily Mail

Un american din statul New Hampshire a câștigat marele premiu la loteria PowerBall și a devenit mai bogat cu... 570 de milioane de dolari.

Numerele câștigătoare la PowerBall au fost: 12-29-30-33-61 și 26. Site-ul oficial al loteriei a anunțat că alte cinci persoane au câștigat premiul la categoria a-III-a. Cei cinci rezidenți din Connecticut, New Jersey, South Carolina, Texas și Washington au câștigat, fiecare, câte un milion de dolari.

Potrivit Daily Mail, câștigătorul celor 570 de milioane de dolari poate primi premiul în 30 de rate anuale sau poate solicita să îi fie făcută o singură plată.

Potrivit regulilor PowerBall, dacă un câștigător solicită să primească premiul întreg, din suma totală de 570 de milioane de dolari, acesta ar urma să primească mai puțin de 100 de milioane de dolari, restul sumei fiind reprezentate de taxe și comisioane.

Totuși, dacă va opta să primească premiul în cele 30 de rate anuale, câștigătorul ar urma să primească peste 200 de milioane de dolari.

Conform jurnaliștilor Daily Mail, șansele de câștig la PowerBall au fost la această extragere de una la 292,2 de milioane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Inedit » Un american a câștigat 570 de milioane de dolari la loteria PowerBall. Câți bani va primi dacă își va ridica premiul în întregime