Antena Meniu Search
x

Aur pentru sănătate! Câte boli poate trata cu succes ROSTOPASCA

Planta de rostopască este cunoscută și sub denumirea populară de iarbă de negi, crucea voinicului, gălbinele ori iarba rândunicii

Planta de rostopască este cunoscută și sub denumirea populară de iarbă de negi, crucea voinicului, gălbinele ori iarba rândunicii

Culesul se face pe timp frumos, însorit, în zile fără ploaie. Se culege partea aeriană a plantei, cu grijă pentru a nu dezrădăcina planta, care va da apoi alte tulpini.

Rostopasca este considerată un remediu natural în tratarea și vindecarea următoarelor afecțiuni: afecţiuni renale, reumatism, hemoroizi, cancer de piele, leucemie, negi, bătături, hepatită cronică, tuse.

  • Tratarea cancerului. Sucul de rostopască aplicat pe zonele afectate de cancerul de piele, dar şi pe tumorile exteriorizate, face adevărate minuni, în timp ce pulberea administrată intern ameliorează starea bolnavilor de cancer. 
  • Tratarea cataractei. Se ia o frunză proaspătă, se spală, iar codita fragedă se zdrobeşte între degete. Zeama obţinută se pune cu degetul pe colţurile ochilor ţinuţi închişi.
  • Tratarea leucemiei. Se recomandă băi cu cimbru şi rostopască,; nivelul apei din cadă trebuie să fie până deasupra rinichilor.
  • Boli de ficat. Se administrează sub forma de pulbere, cîte un vîrf de cuţit de 4 ori pe zi, în cure de 21 de zile, cu 7-10 zile de pauză.
  • Migrene. Se ia o linguriţă rasă de pulbere de rostopască pe stomacul gol, în doză unică, pentru 24 de ore.

CITEȘTE ȘI Ai așa ceva acasă? Ce BENEFICII are Mâna Maicii Domnului pentru SĂNĂTATEA ta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Aur pentru sănătate! Câte boli poate trata cu succes ROSTOPASCA