Australian arestat, după ce a amenințat cu arma și a legat o angajată a unui adăpost de animale. Bărbatul își căuta pisica

De Iulia Iancu.
Publicat: 14.01.2021, 21:33.
Actualizat: 14.01.2021, 21:47

Un australian a fost arestat după ce a luat cu asalt un adăpost de animale și i-a amenințat cu arma pe angajați. Potrivit autorităților, bărbatul își căuta pisica.

Bărbatul a încercat să scape de poliție, îngropându-și hainele și arma

Bărbatul a încercat să scape de poliție, îngropându-și hainele și arma

Profimedia Images

Tony Wittman a intrat în adăpost în haine de camuflaj și a îndreptat arma de asalt asupra unei angajate. Atât ea cât și colegii săi au rămas cu traume, după incident, au anunțat polițiștii, scrie BBC.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani este acuzat de răpire, jaf armat și utilizarea armei asupra oamenilor legii. Potrivit acestora din urmă, Wittman a sunat la adăpost, dar i s-a răspuns că trebuie să aștepte o zi înainte să-și recupereze pisica pierdută.

În aceeași zi, bărbatul s-a dus la adăpost, a legat o angajată și i-a cerut să-i spună unde e pisica lui.

"Dacă nu-mi spui unde e, te voi împușca", ar fi amenințat-o bărbatul de 44 de ani pe angajata adăpostului.

După ce au fost sunați polițiștii, individul a fugit și și-a îngropat hainele și arma lângă casă.

Niciun animal nu a fost rănit în urma acestui incident.

A doua zi, bărbatul s-a întors, cu gânduri mai pașnice, să-și recupereze pisica. În aceeași zi a fost arestat și și-a recunoscut faptele.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.