Antena Meniu Search
x

Animație grafică: Cum au fost aruncate în aer bancomatele din Otopeni

Două bancomate au fost aruncate în aer, marţi dimineaţă, în Otopeni. Poliţiştii au anunțat că nu au fost sustraşi bani din bancomatele aruncate în aer. Modul probabil în care a avut loc atacul a fost reprodus cu ajutorul unei animații grafice.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 08.09.2020, 19:53

Vezi și
  • Locuitorii din zonă au crezut că e cutremur
  • Hoții n-ar fi reușit să ia niciun ban, spun polițiștii

"Poliţiştii din Ilfov efectuează verificări şi investigaţii pentru depistarea autorilor unor distrugeri ce au avut loc la două bancomate ce aparţin unei bănci din Otopeni, la data de 8 septembrie 2020. În cauză, au rezultat numai pagube materiale şi nu au fost victime", au anunţat poliţiştii.

Două bancomate au fost aruncate în aer, în această dimineață, în Otopeni. Polițiștii au fost alertați, după ce o explozie puternică s-a auzit în zona Primăriei.

Inițial, locatarii mai multor blocuri au crezut că este vorba despre o explozie la o conductă de gaze și au sunat la 112.

Ajunși la fața locului, polțiștii au constatat că două bancomate ale unei bănci fuseseră aruncate în aer, fațada clădirii fiind distrusă.

"În jurul orei 5,00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că la parterul unui bloc din oraşul Otopeni a avut loc o distrugere. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Otopeni împreună cu efective de pompieri şi specialişti din cadrul IGPR, precum şi conducerea IPJ Ilfov, pentru efectuarea de activităţi specifice", informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Animație grafică: Cum au fost aruncate în aer bancomatele din Otopeni