Antena Meniu Search
x

Video Bătaie ca în filme la DisneyWorld, după ce o femeie a vrut să se bage în faţă. O familie a primit interdicţie pe viaţă

O cearta uriașă a izbucnit la DisneyWorld, în Florida, SUA, săptămâna trecută, după ce o femeie a încercat să se alăture unei familii pe care nu o cunoştea, pentru a sări coada. Încăierarea s-a soldat cu arestări, spitalizari și interdicții pe viață în parcul de distracţii, relatează Daily Mail.

de Antonia Roşu

la 25.07.2022, 14:54

Bătaie pentru un loc la coadă: O familie a primit interdicţie pe viaţă la DisneyWorld
Bătaie pentru un loc la coadă: O familie a primit interdicţie pe viaţă la DisneyWorld - TikTok

Imaginile surprinse de către camerele de supraveghere arată zece persoane care se ceartă şi apoi se lovesc cu pumnii. Totul a început când o membră a uneia dintre familii, deja aflată în coadă, a plecat pentru câteva momente pentru a-şi recupera telefonul mobil.

Când s-a întors înapoi în coadă, o altă familie – cu toți membrii îmbrăcaţi în cămăși albe și pantaloni scurți - a bruscat-o şi a împins-o pe tânără, potrivit WDWNT.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Familia femeii care s-a întors la coadă a primit interdicţie pe viață de la DisneyWorld, în timp ce doi membri ai celeilalte familii ar fi fost arestați. Ceilalţi implicați în incident au rămas cu tăieturi și vânătăi, iar un bărbat ar fi fost transportat la spital într-o ambulanță, prezentând leziuni în zona mandibulei.

Scena de violenţă de la DisneyWorld a devenit virală în mediul online

Înregistrările s-au răspândit imediat pe rețelele de socializare săptămâna trecută. Filmările arată cum familia femeii care încercase să se alăture din nou cozii a spus: „Ascultă, omule, nu vrem probleme; nu ne place doar faptul că ați împins-o pe sora mea mai mică.” Acela a fost momentul în care cearta a izbucnit, fără a mai putea fi oprită de către angajaţii parcului sau a celorlalţi turişti care au încercat să intervină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Inedit » Bătaie ca în filme la DisneyWorld, după ce o femeie a vrut să se bage în faţă. O familie a primit interdicţie pe viaţă